Κορωνοϊός: Στους 167 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κατέληξε ένας 89χρονος στο «Σωτηρία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Στους 167 οι νεκροί στην Ελλάδα

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Η μακάβρια λίστα του κορωνοϊού στην Ελλάδα όλο και μεγαλώνει, με τους νεκρούς να έχουν πλέον φτάσει τους 167 στην Ελλάδα, αφού ένας 89χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Το τελευταίο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας είναι ένας 89χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο άνδρας είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την πανδημία στην Ελλάδα, ανέρχεται σε 167, ενώ μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει και η είδηση για τους δύο υπαλλήλους του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι βρέφος 8 μηνών νοσηλεύεται με κορωνοιό στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Το βρέφος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποκείμενα νοσήματα.

Το υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη, 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.850, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες. Έχουν συνολικά ελεγχθεί 139.445 κλινικά δείγματα.

Πηγή: kathimerini.gr

Συναγερμός έχει σημάνει και για το 8 μηνών βρέφος που μπήκε σε ΜΕΘ με κορωνοϊό

Μία έκτακτη είδηση έσκασε μόλις τώρα, μιας και έγινε γνωστό πως ένα βρέφος μόλις 8 μηνών, μπήκε στην εντατική στο νοσοκομείο «Παίδων», με τον Σωτήρη Τσιόδρα να παρακολουθεί προσωπικά την κατάσταση της υγείας του.

Ένα αγοράκι 8 μηνών νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παίδων σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV. Tην πορεία της υγείας του παρακολουθεί ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες παρά το γεγονός ότι το βρέφος βρίσκεται διασωληνωμένο η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Στο μεταξύ ο κ. Τσιόδρας περιηγήθηκε στους θαλάμους του νοσοκομείου, συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές ενώ και τα παιδιά τον υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά.

Πηγή: ethnos.gr