Συναγερμός - Φωτιά στον Κορυδαλλό

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συναγερμός - Φωτιά στον Κορυδαλλό

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο Σχιστό Κορυδαλλού, μιας και μία μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα, και μάλιστα, κοντά σε μία κατοικημένη περιοχή, προκαλώντας την ανησυχία των κατοίκων.

Στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει οχήματα της Πυροσβεστικής, ώστε να κατασβέσουν την φωτιά, με δεκάδες πυροσβέστες να συμμετέχουν στην επιχείρηση, ενώ μεγάλη υπήρξε και η κινητοποίηση για φωτιά στα Μέγαρα. Δείτε εδώ τις πληροφορίες σχετικά με την καταστροφή που προκάλεσε.

Πέρα από τη φωτιά στον Κορυδαλλό, μεγάλη φωτιά ξέσπασε και πριν από μερικές μέρες και στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός και στη Θεσσαλονίκη αφού έχουμε φωτιά σε επιχείρηση με ελαστικά. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες; Στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική. Δείτε τις εικόνες.

Σε πλήρη έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβέστες τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε περίπου στις 17.00 το απόγευμα, σε επιχείρηση με ελαστικά στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο έφτασαν και επιχείρησαν για την κατάσβεση της πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες αλλά και δυνάμεις της αστυνομίας που κατέφθασαν πρώτες. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, δεν έχει υπάρξει κάποιος τραυματισμός, παρά μόνον υλικές ζημιές.

Ειδικότερα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε η περιοχή έχει καλυφθεί με μαύρο καπνό, ενώ σημειώνονται ακόμα και εκρήξεις.

Η επιχείρηση βρίσκεται επί της οδού Μικράς Ασίας στα Διαβατά. Η φωτιά καίει ελαστικά και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, η αστυνομία και αναμένονται ενισχύσεις. Να πούμε πάντως ότι μια συγκλονιστική είδηση ήρθε και από την Ρωσία, όπου είχαμε δέκα νεκρούς ύστερα από φωτιά.

Πηγή: grtimes.gr

Πριν την Θεσσαλονίκη συναγερμός είχε σημάνει και στην Εύβοια για φωτιά σε επιχείρηση

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική που έχει σπεύσει σε επιχείρηση στην Εύβοια, όπου ξέσπασε μεγάλη φωτιά, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας. Ποια είναι η εικόνα της πυρκαγιάς; Δείτε το βίντεο από το σημείο.

Ειδικότερα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στις 16:30 το απόγευμα της Δευτέρας (11-05-2020) στην επιχείρηση ανακυκλώσιμων υλικών «Γλύκας ΣΚΡΑΠ» στο Βαθύ Αυλίδας. Στο σημείο επιχειρεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής, ενώ οι μαύροι καπνοί έχουν τυλίξει μεγάλο μέρος της περιοχής, σύμφωνα και με το eviazoom.gr.