Σοκ! Συνετρίβη αεροσκάφος με 99 επιβάτες

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Σοκ! Συνετρίβη αεροσκάφος με 99 επιβάτες

Σοκαριστική η είδηση που έρχεται από το Πακιστάν όπου είχαμε την συντριβή ενός αεροπλάνου. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες σε αυτό επέβαιναν 99 επιβάτες.

Aεροσκάφος των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών (Pakistan International Airlines) με 99 επιβάτες συνετρίβη κοντά στο Καράτσι στο Πακιστάν.

Το αεροσκάφος εκτελούσε διαδρομή από τη Λαχόρι στο Καράτσι και συνετρίβη κοντά στο Καράτσι, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος συνετρίβη σε σπίτια κοντά στο αεροδρόμιο, σύμφωνα και με το protothema.gr.

Να σημειωθεί ότι πριν μερικές ημέρες είχαμε συντριβή αεροπλάνου και στο Ιράν με τις εικόνες να σοκάρουν. Δείτε εδώ πως συνέβη η τραγωδία.

Πακιστάν καπνός από συντριβή αεροπλάνου

Πριν την συντριβή του αεροπλάνου με τους 99 επιβάτες είχε γίνει και μια σοκαριστική αεροπορική τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Μεταφορών Τζαχίτ Τουρχάν, στο αεροπλάνο επέβαιναν 177 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα και είχε απογειωθεί από τη δυτική επαρχία της Σμύρνης.

Ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες σε 18 νοσοκομεία της περιοχής, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι και οι δύο πιλότοι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το αεροπλάνο της Pegasus Airlines είχε απογειωθεί από τη Σμύρνη και βρισκόταν στη διαδικασία της προσγείωσης, όταν βγήκε εκτός του διαδρόμου, και στη συνέχεια κόπηκε σε κομμάτια.

Σε βίντεο φαίνεται να επιχειρεί να προσγειωθεί σε έναν ολισθηρό διάδρομο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης και για άγνωστο ακόμη λόγο, να μην τα καταφέρνει και να σημειώνεται στην συνέχεια η τραγωδία. Όπως φαίνεται από το βίντεο αλλά και όπως λένε οι ειδικοί, το αεροπλάνο δείχνει να κινείται με ταχύτητα μεγαλύτερη από την κανονική που θα έπρεπε να έχει κατά την φάση της προσγείωσης.