Κορωνοϊός: Στους 169 οι νεκροί στην Ελλάδα

Έκτακτο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Κορωνοϊός: Στους 169 οι νεκροί στην Ελλάδα

Στους 169 οι νεκροί στην Ελλάδα στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό, καθώς ένας ακόμη άνδρας κατέληξε πριν από λίγη ώρα. Ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται μέρα με την μέρα, ωστόσο ο αριθμός των κρουσμάτων έχει μειωθεί αρκετά.

Μακραίνει η λίστα των νεκρών του κορωνοϊού στη χώρα μας, καθώς σήμερα, Παρασκευή, κατέληξε ένας 79χρονος που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Το σύνολο των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 169. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού ανέρχονται σε 2.853.Ωστόσο έσκασε και η είδηση ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας. Ποιοι θα έχουν πρόστιμα;

Συνολικά, 98 άνθρωποι έχουν εξέλθει από ΜΕΘ ενώ 21 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Εκτός από τον αριθμό των νεκρών βρέθηκαν και 12 κρούσματα κορωνοϊόυ στη Λάρισα

Μόλις έσκασαν 12 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Λάρισα. Επίσης στο ΓΝΛ προσήλθαν ένας 46χρονος και 21χρονη έγκυος οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Μάλιστα ο άντρας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ΓΝΛ.

Άλλα 12 νέα κρούσματα βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας. Χθες εξετάστηκαν τα 108 δείγματα από το εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου τα οποία αφορούσαν την ιχνηλάτηση της Δευτέρας και διαπιστώθηκαν 10 νέα κρούσματα.

Επίσης στο ΓΝΛ προσήλθαν ένας 46χρονος και 21χρονη έγκυος οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Μάλιστα ο άντρας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ΓΝΛ.

Εν τω μεταξύ σήμερα και μετά από αυτή την εξέλιξη στον οικισμό γίνονται εκ νέου ιχνηλατήσεις στις επαφές των νέων κρουσμάτων.

Πηγή: larissanet.gr