Ασύλληπτο πένθος στην Κύπρο - Πέθανε 21χρονος μετά από πάρτι με ναρκωτικά

Βρέθηκε αναίσθητος στη θάλασσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτο πένθος στην Κύπρο - Πέθανε 21χρονος μετά από πάρτι με ναρκωτικά

Ένας 21χρονος νεαρός από την Κύπρο βρέθηκε νεκρός σε θάλασσα στη Λάρνακα. Χθες το βράδυ μαζί με ακόμη τρεις φίλους του είχαν πάει στην παραλία της Ορόκλινης με σκοπό να διασκεδάσουν μετά την κατάργηση των μέτρων περιορισμού. Ωστόσο μετά από ολονύχτιο πάρτι με ναρκωτικά πέθανε.

Οι τρεις από τους τέσσερις έκαναν χρήση ναρκωτικών και μπήκαν στη θάλασσα να κολυμπήσουν. Σήμερα λίγο μετά τις 7:30 διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος βρισκόταν αναίσθητος στη θάλασσα. Κλήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Λίγο νωρίτερα, «έσκασε» η είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Λάκης Παπαδόπουλος. Θρήνος έχει «σκεπάσει» την περιοχή της Πάτρας.

Ασύλληπτο το πένθος είναι και στο εξωτερικό καθώς πέθανε από ναρκωτικά 29χρονος γνωστός παίκτης ριάλιτι

Πέθανε από ναρκωτικά κι συγκεκριμένα από υπερβολή δόση, παίκτης γνωστού ριάλιτι. Πριν «σβήσει» νοσηλευόταν μια εβδομάδα στο νοσοκομείο.

Σε ηλικία μόλις 29 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μια δύσκολη μάχη που έδωσε, μέσα στο δωμάτιο όπου τον πρόσεχαν οι γιατρού.

Ο λόγος για τον παίκτης του ριάλιτι του καναλιού ABC «The Bachelorette», Tyler Gwozdz. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΤΜΖ, ο 29χρονος από την Florida των ΗΠΑ νοσηλεύτηκε για τουλάχιστον μια εβδομάδα στην εντατική μονάδα νοσοκομείου μετά από υπεβολική δόση ναρκωτικών.

Πέθανε παίκτης ριάλιτι

Απίστευτο σοκ προκάλεσε και ο θάνατος 14χρονου παίκτη ριάλιτι. Όταν πήγαν οι γονείς του να τον ξυπνήσουν δεν άνοιξε τα μάτια του ποτέ.

Ασύλληπτο είναι το πένθος και με την είδηση πως πέθανε στα 22 του χρόνια ο Τάσος Μαυρόπουλος

Στα 22 του χρόνια πέθανε ο Τάσος Μαυρόπουλος με την είδηση του θανάτου του να φέρνει ανείπωτη θλίψη και βαρύ πένθος στον κόσμο του ελληνικού αθλητισμού. Τι του συνέβη;

Θρήνος επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό καθώς τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε σήμερα το πρωί ο Τάσος Μαυρόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αερωπό Έδεσσας! Ακόμη μία τραγική είδηση από το χώρο του αθλητισμού μετά από επίσης έναν 22χρονο ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε στη προπόνηση.

Ο 22χρονος λίγο πριν από τις 6:00 το πρωί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο οδηγούσε και προσέκρουσε πάνω σε τοίχους στο 3ο χλμ. Έδεσσας-Θεσσαλονίκης κοντά στο Νοσοκομείο. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής τον απεγκλώβισαν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα και με το athensmagazine.gr.

Θλίψη να πούμε ότι ήρθε και για Έλληνα δημοσιογράφο, που επίσης έφυγε από την ζωή.