34χρονη βιτριόλι: Τρομερές αποκαλύψεις από τον διευθυντή της - «Κινδυνεύουμε όλοι»

Δεν έκρυψε την ανησυχία του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
34χρονη βιτριόλι: Τρομερές αποκαλύψεις από τον διευθυντή της - «Κινδυνεύουμε όλοι»

Ο διευθυντής της άτυχης 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας, μίλησε στην κάμερα του Star και έκανε μερικές τρομερές αποκαλύψεις σχετικά με όσα του είπε η κοπέλα, με τον ίδιο να τονίζει πως η δράστης πρέπει να συλληφθεί μιας και κινδυνεύουν όλα τα άτομα της εταιρείας.

Φύλλο και φτερό έχουν κάνει οι αρχές αποθήκες και προμηθευτές που πωλούν το θεϊκό οξύ, το λεγόμενο βιτριόλι, για να φθάσουν στη γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα. Ο διευθυντής της ασφαλιστικής εταιρίας που δουλεύει η 34χρονη και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, αποκάλυψε τα πρώτα λόγια της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παναγιώτης Γλεντής, διευθυντής της ασφαλιστικής εταιρίας που δούλευε η Ιωάννα, η 34χρονη του είπε χαρακτηριστικά ότι «Ήταν μια κοπέλα νεαρή και δεν τη γνώριζε. Αυτό μου είπε και τίποτα άλλο. Είπε ότι δεν τη γνώριζε και ότι φορούσε μάσκα του χειρουργείου για τον κορωνοϊό», τόνισε ο κ. Γλεντής.

34χρονη βιτριόλι εξελίξεις

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας την ώρα που ο πατέρας του προϊστάμενού της και διευθυντής στην ασφαλιστική εταιρία που δουλεύει την μετέφερε στο νοσοκομείο. Μέχρι σήμερα η Ιωάννα προσπαθεί να συνδυάσει πρόσωπα και πράγματα, ενώ όσους υποψιαζόταν ότι μπορεί να έχουν εμμονή μαζί της, έχουν βγει προς το παρόν από το κάδρο των υπόπτων. Δείτε εδώ και την περιγραφή που έκανε η 34χρονη για τη γυναίκα που της επιτέθηκε.

Σε ερώτηση για το αν το «μυστικό» στην αιτία της επίθεσης κρύβεται μέσα στην εταιρεία, ο κ. Γλεντής ήταν κατηγορηματικός «Μπορώ να ξέρω εγώ τι μπορεί να είναι; Υπάρχουν πενήντα άτομα είναι δυνατόν; Αυτό το άτομο είναι επικίνδυνο και πρέπει να συλληφθεί, κινδυνεύουμε όλοι», επεσήμανε.

Πηγή: star.gr

Τι αποκάλυψε από τη μεριά της, η γιατρός της 34χρονης

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε η γιατρός της 34χρονης που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι στηνΚαλλιθέα. Η ειδικός μίλησε "ανοιχτά" για την υγεία της λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "έχει πολύ δρόμο μπροστά της".

Σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων αποκατάστασης θα υποβληθεί η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό οξύ. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση αλλά με πολύ σοβαρά εγκαύματα.

Η γιατρός που την χειρούργησε μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα. Η κ. Μαρία Καλοφώνου είναι Διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής της Μονάδας Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου και μίλησε στην εκπομπή του Star για την κατάσταση της υγείας της άτυχης γυναίκας.

Όπως είπε "τα πράγματα" πήγαν καλά, αναφορικά με το πρώτο χειρουργείο και αναμένεται σε λίγες ημέρες να προχωρήσουν και στα υπόλοιπα χειρουργεία. Η ίδια, μετά από σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας αναφέρθηκε στην διαδικασία που ακολουθούν σε τέτοιες περιπτώσεις.

"Εγώ είπα ότι έχει καεί όλο το πάχος του δέρματος και προσπαθούμε να το αποκαταστήσουμε" είπε σε άλλο σημείο η κ. Καλοφώνου. "Θα είναι πολλά τα χειρουργεία και τώρα και αργότερα, έχει μπροστά της πολύ δρόμο... θα προχωρήσουμε και σε άλλα σημεία (σ.σ εκτός του προσώπου) γιατί έχει καεί σε όλο το σώμα της" είπε ακόμα η γυναίκα. Πάντως συγκλονιστικά ήταν και τα όσο είπαν οικείοι της άνθρωποι. Δείτε εδώ τι ανέφεραν για την φρικτή αυτή υπόθεση.

Ορίστε και το βίντεο με τα όσα είπε η γιατρός της

34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι