34χρονη Καλλιθέα: "Το αριστερό της μάτι έχει καεί! Ζήτησε να..."

Η αποκάλυψη της Διευθύντριας της πλαστικής Χειρουργικής μονάδας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
34χρονη Καλλιθέα:

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε η Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής της Μονάδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο, Μ. Καλοφώνου, για την πορεία της υγείας της άτυχης 34χρονης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Καλλιθέα και αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για την κατάστασή της αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το αριστερό της μάτι έχει καεί άλλα όχι πλήρως.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την κατάσταση της 34χρονης στην Καλλιθέα

"Είμαστε στην άμεση μετεγχειρητική περίοδο. Χειρουργήθηκε την Παρασκευή. Ως προς το χειρουργείο της είναι καλά, πήγε καλά το χειρουργείο της. Τώρα ως προς την γενική της κατάσταση κατανοείται πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έζησε ένα τεράστιο πλήγμα. Έχει ζητήσει να μάθει πως είναι και πως θα είναι το πρόσωπό της και η αλήθεια είναι πως πρέπει κι εμείς να πούμε πράγματα που δεν είναι ψέμματα και σιγά σιγά να την προσαρμόσουμε στην ιδέα ότι έχει πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά της. Είναι ολικού πάχους εγκαύματα. Επιβάλλεται να ασχοληθούν επαγγελματίες ψυχολόγοι για να προσεγγίσουν το κορίτσι αυτό. Ενδιαφέρθηκα να μιλήσω μαζί της, όπως σε κάθε ασθενή, γιατί πρέπει να υπάρξει μια σχέση θεράποντος και ασθενούς για να μπορέσει εμπιστευτεί και να βοηθήσει τον εαυτό της. Φυσικά δεν μιλήσαμε για τίποτα άλλο παρά μόνο για την υγεία της. Χρειάζεται χρόνο η κοπέλα για να μπορέσει να επικοινωνήσει. Το αριστερό της μάτι έχει καεί αλλά ελπίζουμε όχι τελείως και είμαστε πιο θετικοί από την πρώτη εκτίμηση. Περιμένουμε όμως. Την βλέπουν οι οφθαλμίατροί μας καθημερινά και προς το παρόν δεν έχουμε κάτι καινούργιο να πούμε γι'αυτό. Ευτυχώς δεν έχει καεί μέσα στο στόμα, ούτε στην μύτη το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό."

Δείτε επίσης: 34χρονη Καλλιθέα: Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για το οξύ

34χρονη βιτριόλι: Τρομερές αποκαλύψεις από τον διευθυντή της - «Κινδυνεύουμε όλοι»

Φύλλο και φτερό έχουν κάνει οι αρχές αποθήκες και προμηθευτές που πωλούν το θεϊκό οξύ, το λεγόμενο βιτριόλι, για να φθάσουν στη γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα. Ο διευθυντής της ασφαλιστικής εταιρίας που δουλεύει η 34χρονη και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, αποκάλυψε τα πρώτα λόγια της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παναγιώτης Γλεντής, διευθυντής της ασφαλιστικής εταιρίας που δούλευε η Ιωάννα, η 34χρονη του είπε χαρακτηριστικά ότι «Ήταν μια κοπέλα νεαρή και δεν τη γνώριζε. Αυτό μου είπε και τίποτα άλλο.

Είπε ότι δεν τη γνώριζε και ότι φορούσε μάσκα του χειρουργείου για τον κορωνοϊό», τόνισε ο κ. Γλεντής. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας την ώρα που ο πατέρας του προϊστάμενού της και διευθυντής στην ασφαλιστική εταιρία που δουλεύει την μετέφερε στο νοσοκομείο. Μέχρι σήμερα η Ιωάννα προσπαθεί να συνδυάσει πρόσωπα και πράγματα, ενώ όσους υποψιαζόταν ότι μπορεί να έχουν εμμονή μαζί της, έχουν βγει προς το παρόν από το κάδρο των υπόπτων.