Χαμός στις εκκλησίες - Έγινε η Ανάσταση

Δείτε βίντεο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Χαμός στις εκκλησίες - Έγινε η Ανάσταση

Χαμός επικράτησε στις εκκλησίες αφού έγινε η Ανάσταση. Οι εκκλησίες υποδέχθηκαν τους πιστούς, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τις οδηγίες της Πολιτείας για να είναι όλοι προστατευμένοι και να μην κινδυνέψει η υγεία μας.

Σε κλίμα λαμπρότητας τελέστηκε στις εκκλησίες ανά την Ελλάδα η Εσπερινή Δοξολογία και η Θεία Λειτουργία. Στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr φαίνεται η λειτουργία από τη Μητρόπολη Αθηνών, όπου χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

Οι πιστοί τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης απέναντι στον κορωνοϊού, με τις απαραίτητες αποστάσεις και τη χρήση μάσκας συγκεντρώθηκαν στον Καθερικό Ναό Αθηνών.

Στη Μητρόπολη Αθηνών παρέστη και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, φορώντας μάσκα.

Το βράδυ της Τρίτης τελέστηκε στους ναούς η πανηγυρική αναστάσιμη Παννυχίδα, που τελείται κανονικά τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου, την τελευταία δηλαδή ημέρα που ψάλλεται το «Χριστός Ανέστη», παραμονή της Αναλήψεως.

Οι Εκκλησίες υποδέχθηκαν τους πιστούς τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τις οδηγίες της Πολιτείας, όπως αυτές διαμορφώθηκαν στη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση. Μια είδηση σοκ ωστόσο ήρθε από την Λαμία με μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Αδιανόητο! Πάρτι με χανούμισσες σε εκκλησία της Μυκόνου

«Κολασμένο» πάρτι με χανούμισσες έγινε σε εκκλησία της Μυκόνου με 250 άτομα χωρίς ιερό και όσιο . Έγινε «παρέλαση» από τοπικούς άρχοντες του νησιού των ανέμων, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso

Μέλη πασίγνωστης οικογένειας της Μυκόνου, που έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τον... Χαρδαλιά και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή του συγχρωτισμού και οργάνωσαν ένα προκλητικό πάρτι, με 250 καλεσμένους, μέσα σε... εκκλησία στην Άνω Μερά το βράδυ του Σαββάτου, 23 Μαΐου!

Ο ιερός τόπος μετατράπηκε σε μπουζουξίδικο, όπου χόρευαν... χανούμισσες, ενώ το «κλου» της βραδιάς ήταν το στριπτίζ στο οποίο επιδόθηκαν δύο Μυκονιάτισσες τα ξημερώματα της Κυριακής!

Όλη η η «υψηλή» κοινωνία της Μυκόνου έδωσε το «παρών» στο πρωτοφανές δρώμενο, που διοργάνωσε η γνωστή οικογένεια για να γιορτάσει το γεγονός της απόλυσης δύο μελών της από τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των καλεσμένων κάποιοι είχαν δυο ημέρες πριν την ονομαστική τους εορτή και γενέθλια!

Μύκονος εκκλησία πάρτι με χανούμισσες

Το εξοργιστικό είναι πως από το προκλητικό πάρτι «παρέλασαν» ακόμη και τοπικοί άρχοντες, που αγνόησαν επιδεικτικά τα μέτρα αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού και λικνίζονταν στους ρυθμούς των τραγουδιών του γνωστού καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Δρούλια!

Η οικογένεια δεν περίμενε καν να ανακοινωθεί η επαναλειτουργία των εστιατορίων, των κλαμπ και των μπαρ, και δίχως ιερό και όσιο αποφάσισε να διοργανώσει το πάρτι μέσα σε μια εκκλησία! Και για να γίνει ακόμη πιο βλάσφημο το σκηνικό, κάλεσε… χανούμισσες να χορεύουν προκλητικά μπροστά στο υπόλοιπο κοινό, που συμμετείχε ακολουθώντας τα πρόστυχα λικνίσματά τους.

Πηγή: olympia.gr

Ωστόσο, αδιανόητο είναι και το γεγονός ότι η κάμερα «τσάκωσε» πασίγνωστο ποδοσφαιριστή να είναι λιώμα από το ποτό σε παραλία του νησιού. Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες.