Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις για τη μαυροφορεμένη - Τα 3 πρόσωπα που εξετάζει η αστυνομία

Νέα στοιχεία στην έρευνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις για τη μαυροφορεμένη - Τα 3 πρόσωπα που εξετάζει η αστυνομία

Νέες αποκαλύψεις φαίνεται πως βγήκαν στην επιφάνεια, για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η άτυχη 34χρονη στην Καλλιθέα. Η αστυνομία πλέον, εξετάζει 3 πρόσωπα που θα μπορούσαν να είναι η "μαυροφορεμένη" γυναίκα, από τον περίγυρο του θύματος.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για τρεις γυναίκες, όλες νεαρής ηλικίας. Οι δυο είναι από το επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, αλλά δεν είναι συνάδελφοί της, ενώ η τρίτη γυναίκα είναι από το στενό περιβάλλον του κοριτσιού.

Και οι τρεις γυναίκες, όμως, είχαν άλλοθι την ημέρα της επίθεσης στην Καλλιθέα, ενώ η μια έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά, κανείς δε βγαίνει από το κάδρο των ερευνών, ακόμα και αν έχει ελεγχθεί. Την ίδια στιγμή, ραγδαίες φαίνεται να είναι και οι εξελίξεις με την υγεία της Ιωάννας, η οποία μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε η γιατρός της.

Επίθεση με βιτριόλι

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της Ιωάννας και αν κριθεί αναγκαίο θα ζητηθεί τις επόμενες ημέρες. Η αστυνομία πάντως δε βαδίζει στα τυφλά, αλλά συλλέγει στοιχεία, τα αξιοποιεί αναλόγως και υπάρχει η πεποίθηση ότι η λύση στο γρίφο θα δοθεί σύντομα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Το λάθος της μαυροφορεμένης που εντόπισε η Αστυνομία στην επίθεση με βιτριόλι

Μεταμφιεσμένη εκτιμούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ότι ήταν η γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 33χρονη Ιωάννα Π. στην είσοδο του κτιρίου, όπου εργάζεται στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Το γεγονός αυτό δείχνει οργάνωση από την πλευρά της δράστιδος, η οποία παρότι έχει καταγραφεί από πλήθος καμερών στην περιοχή δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Και αυτό διότι φαίνεται ότι είχε λάβει τα μέτρα της, γνωρίζοντας ότι μετά την επίθεση οι Αρχές θα εξετάσουν τα βίντεο. Εκτός από τη μεταμφίεση, η γυναίκα φορούσε και χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο.

Αυτό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως έχει καταγραφεί το όχημα, με το οποίο έφτασε στο σημείο η μαυροφορεμένη γυναίκα με τη χειρουργική μάσκα, που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της όμορφης Ιωάννας. Ωστόσο, το άτομο που οδηγούσε το συγκεκριμένο όχημα δεν φέρεται να γνώριζε τις προθέσεις της γυναίκας, κάτι το οποίο έχει καταθέσει ήδη στις Αρχές.

Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικοί έχουν πλέον κάποιες πληροφορίες -πέραν των όσων έχει καταθέσει η 33χρονη Ιωάννα- για τα χαρακτηριστικά της γυναίκας με το βιτριόλι (σ.σ. αν και προσπάθησε επιμελώς να τα κρύψει με μάσκα και σκούφο).

Πηγή: ethnos.gr