Τραγωδία στους Αμπελόκηπους: Άνδρας έπεσε από τον ακάλυπτο

Θρήνος

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Τραγωδία στους Αμπελόκηπους: Άνδρας έπεσε από τον ακάλυπτο

Τραγωδία σημειώθηκε στους Αμπελόκηπους με άνδρα που έπεσε από τον ακάλυπτο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες ή τα αίτια που βρέθηκε εκεί και βρήκε ακαριαίο θάνατο με την πτώση του.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το περιστατικό σημειώθηκε σε κτήριο, στη συμβολή των οδών Αχαΐας και Δουκίσσης Πλακεντίας, στους Αμπελόκηπους. Στο σημείο βρέθηκαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άτομα, περιπολικό της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το άτομο απεγκλωβίστηκε από τον ακάλυπτο χώρο του κτηρίου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σοκ έπαθαν και χθες στη Σκόπελο με γυναίκα που πέθανε από χτύπημα κεραυνού.

πηγή: athensmagazine.gr

Τραγωδία στη Λαμία: 49χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Σοκ προκάλεσε στη Λαμία η είδηση πως 49χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Οι συγγενείς της, την καλούσαν διαρκώς χωρίς ανταπόκριση ομως, με αποτέλεσμα να πάνε να την βρουν για να δούνε τι έχει συμβεί.

Μία γυναίκα 49 ετών βρέθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης νεκρή μέσα στο σπίτι της κοντά στο κέντρο της Λαμίας.

Το γεγονός ότι δεν απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις των συγγενών της τους κινητοποίησε και, όταν έφτασαν στο σπίτι όπου έμενε μόνη της, ήρθαν αντιμέτωποι με το άψυχο σώμα της.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το νήμα της ζωής της κόπηκε απότομα αρκετές ώρες πριν. Η 49χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και όλα δείχνουν ότι έφυγε ξαφνικά από παθολογικά αίτια χωρίς να προλάβει να ειδοποιήσει κάποιον.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο παρήγγειλαν τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας.

πηγή: athensmagazine.gr