Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους, σήμερα Πέμπτη 28 Μαϊου; Δείτε αναλυτικά τις καθημερινές, αλλά και ερωτικές προβλέψεις. Τι μας περιμένει;

Αναλυτικά οι σημερινές προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα σας κατακλύσει η ορμητικότητα και μια επαναστατική διάθεση!

ΤΑΥΡΟΣ

H σημερινή συγκυρία έχει τη δυναμική να σας κάνει να προχωρήσετε σε αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδώστε σε μια παρόρμηση, για να βρείτε ξανά τη χαρά και να αρχίσετε να κοιτάτε το μέλλον με πιο αισιόδοξη ματιά

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες εμπειρίες θα γυρίσουν σελίδα στη ζωή σας για να γράψετε νέα κεφάλαια.

ΛΕΩΝ

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό παλεύετε να βγάλετε από την πορεία σας απρόσμενα εμπόδια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια κακοτοπιά έχει μειώσει πολύ την πίστη αλλά και τη συγκέντρωσή σας, σας γεμίζει ανησυχία για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Στο εξής θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αλλάξετε τη ροή των πραγμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα απομακρύνετε αρκετά προβλήματα και θα εστιάσετε την προσοχή σας στους στόχους που σας ενδιαφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να αναμένετε ευχάριστες εξελίξεις και στο περιβάλλον του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε τόσα θέματα να χειριστείτε, που δεν αποκλείεται να νιώσετε να πνίγεστε κάποιες στιγμές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι απαραίτητο να οργανώσετε καλύτερα τις κινήσεις σας ώστε να βάλετε προτεραιότητες.

ΙΧΘΕΙΣ

Να είστε επιφυλακτικοί με τα άτομα που σας προσεγγίζουν για να σας βοηθήσουν, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην έχουν αγαστές προθέσεις.

Η κορυφαία αστρολόγος Άση Μπήλιου στον αέρα των Κου Κου, ωστόσο, ανέφερε πως τον Ιούνιο και τον Αύγουστο θα έχουμε Ανάδρομο Ερμή και τα πράγματα θα είναι δύσκολα! Αναλυτικά όλες οι προβλέψεις της.

Ζώδια ημερήσιες προβλέψεις

Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη 28 Μαϊου

Κριός

Το σπίτι σας ο προσωπικός σας χώρος αλλά και η φωλιά που δέχεστε τον έρωτα, ίσως δεχτεί την επίσκεψη ενός προσώπου, που εδώ και καιρό, θα θέλατε να δείτε αν θα ανταποκριθεί ερωτικά στα καλέσματά σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έρθει στο περιβάλλον σας και ένας έρωτας από τα παλιά, με σκοπό να σας προτείνει μία επανασύνδεση. Εάν όμως προχωρήσατε τη ζωή σας και είστε ήδη σε μία άλλη σχέση, προσέξτε γιατί θα είστε συναισθηματικά ευάλωτοι

Ταύρος

Μπορεί να αισθάνεστε τον καιρό αυτό, την ανάγκη να υπήρχε κάτι που να κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά και ερωτικά. Στο περιβάλλον όμως που κινείστε, όλα μοιάζουν ίδια και βαρετά. Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες συνήθειες και τα αναμενόμενα. Όλα σας δείχνουν να ψάξετε να βρείτε την ερωτική σας τύχη, μέσα από τη διαδικασία της διεύρυνσης του κοινωνικού σας κύκλου. Προκαλέστε τη και προσκαλέστε τη στη ζωή σας. Μην επιμένετε στα ίδια και τα όμοια.

Δίδυμοι

Εάν το τελευταίο διάστημα με το σύντροφό σας υπήρξαν μεταξύ σας διαφορές, ως προς τον τρόπο που λύνετε τα κοινά σας θέματα, αντί να αντιδράτε απέναντί του με τρόπο έντονο, ίσως το να κάνατε διάλογο, θα σας έδινε σίγουρα λύσεις. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, φαίνεται πως ο έρωτας θα γεννηθεί μέσα από μια έντονη διαφωνία που θα έχετε με ένα πλάσμα, που τρελαίνεστε να του αντιμιλάτε, μόνο και μόνο για να προκαλείτε τις αντιδράσεις του.

Καρκίνος

Μπορεί ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να μην είναι τόσο τολμηρός και αποφασισμένος, ώστε να κάνει μαζί σας κάποια βήματα που θα έκαναν τη σχέση σας να πάει ένα βήμα μπροστά. Είστε σε μια εποχή, που αποφασίζετε να ρισκάρετε για τον έρωτα, ακόμα και με τρόπους που δε συνηθίζατε μέχρι σήμερα. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για μία ερωτική επανασύνδεση είναι πολλές, εάν αυτό επιθυμεί η καρδιά σας. Μη κάνετε τα ίδια λάθη.

Λέων

Ακόμα και αν έχετε απορροφηθεί από την πολλή δουλειά και τις υποχρεώσεις σας, ο έρωτας σας χτυπά συνεχώς την πόρτα της καρδιά σας και προκαλεί το μυαλό σας. Ένας άνθρωπος συνεργάτης σας κατά πάσα πιθανότητα, θα σας φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο, πολύ γοητευτικό που θα είναι αδύνατο να μην το προσέξετε, ή να μη γοητευτείτε. Δεν είναι άσχημο να το αφήσετε να εξελιχθεί εφόσον θα υπάρχει και από την άλλη μεριά ανταπόκριση. Δείτε το.

Παρθένος

Σε ένα τόσο κοινωνικό διάστημα που ξεκινάει για σας, καλό θα ήταν ούτε στο σπίτι να κλείνεστε ούτε στον εαυτό σας. Σίγουρα οι εργασιακοί σας ρυθμοί και όχι μόνο σας εξαντλούν και χρειάζεστε χρόνο για να ξεκουραστείτε, όμως οι γνωριμίες που θα κάνετε τώρα κάποιες από αυτές, έρχονται για να μείνουν. Ίσως μία να μετατραπεί στον επόμενο μεγάλο σας έρωτα ή σε ένα φλερτ που θα έχει συναρπαστική εξέλιξη. προκαλέστε την ερωτική σας τύχη και θα δείτε.

Ζυγός

Αιτία αρνητικών σχολιασμών, θα γίνει σήμερα μία άποψή σας περί έρωτως και ερωτικών σχέσεων, που μάλλον θα θεωρηθεί εκκεντρική. Άλλωστε λόγω του ότι είστε άτομα γοητευτικά, σίγουρα θα έχετε και ερωτικούς αντιπάλους. Οπότε προσέξτε γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί τις ημέρες αυτές ένα παρασκήνιο, γύρω από την ερωτική σας ζωή και τις επιλογές σας. Κάπου κι εσείς, θα έχετε μια τάση να προκαλείτε με τη στάση σας τους αδιάκριτους.

Σκορπιός

Οι ερωτικοί πειρασμοί τρυπώνουν ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένατε. Εμφανίζονται στο πρόσωπο ενός συνεργάτη σας, ενός φίλου που σχετικά είναι μια πρόσφατη γνωριμία, μέσα απ τους χώρους που μπορεί να δραστηριοποιείστε, ακόμα και σε μια επαφή με έναν άνθρωπο που μπορεί να μιλάτε για δουλειά. Εάν το διάστημα αυτό είστε αδέσμευτοι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ζήστε το. Εάν όμως βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, εκεί μπορεί να γίνει θέμα.

Τοξότης

Μερικές φορές, δίνετε λανθασμένες εντυπώσεις, είτε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε σε εκείνον που φλερτάρετε. ίσως λοιπόν σήμερα κάποια “θέλω’ ή και επιθυμίες σας να είναι λιγάκι παρατραβηγμένες και να κινδυνεύσετε να χαρακτηριστείτε εγωιστές ή συμφεροντολόγοι. Επειδή δεν είστε τέτοιοι άνθρωποι, καλό θα ήταν να κατεβάσετε κάποιες απαιτήσεις ή προδιαγραφές που θέτετε στον άνθρωπο που κάθετε και σας ακούει.

Αιγόκερως

Εντάξει μπορεί μερικές ερωτικές υποθέσεις να μην μπόρεσαν να εξελιχθούν όπως θα τις επιθυμούσατε, δε σημαίνει όμως, ούτε αναβλήθηκαν, ούτε ότι κάπου φταίξατε και δε θα πραγματοποιηθούν ποτέ. Να θυμάστε ότι απλά, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα και η κατάλληλη στιγμή, ώστε να δείτε τις προσπάθειές σας να φέρνουν καρπούς. Μην απογοητεύεστε δεν είναι καλός μία συμπεριφορά περιορισμένης αυτοπεποίθησης και δεν ταιριάζει στο ερωτικό σας προφίλ.

Υδροχόος

Αντί όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας, είτε στο σπίτι, είτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, να σας παίρνουν από κάτω και να σας επηρεάζουν αρνητικά συναισθηματικά κάντε τις παρεμβάσεις σας και μην αφήνετε τίποτα να εξελίσσεται μακριά από τον έλεγχό σας. Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να πάρετε γρήγορες και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας, το μέλλον της σχέσης σας ή τον επόμενο ερωτικό σταθμό της ζωής σας. Το παρελθόν επανέρχεται.

Ιχθύς

Τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο και ανοιχτείτε κοινωνικά διευρύνοντας τον κύκλο σας, κάτι που εκτός από το γεγονός ότι θα σας ανοίξει πόρτες, ίσως σας προσφέρει και το έδαφος να καλλιεργήσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Έκτακτα έσοδα θα έχετε τις επόμενες ημέρες, φροντίστε να καλύψετε με αυτά, υποχρεώσεις που έπρεπε να ρυθμιστούν. Ο έρωτας όμως δεν είναι ούτε υποχρέωση ούτε έσοδα και έξοδα για να τον υπολογίζετε έτσι.

Πηγή: oroskopos.tv