Για έντονα φαινόμενα προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου - Ο πίνακας με τις θερμοκρασίες

Δείτε αναλυτικά τι θα συμβεί σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Για έντονα φαινόμενα προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου - Ο πίνακας με τις θερμοκρασίες

Για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα σημειωθούν σήμερα, προειδοποίησε ο Σάκης Αρναούτογλου. Μάλιστα, δημοσίευσε και έναν αναλυτικό πίνακα με τις θερμοκρασίες που θα έχουμε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μια ανάρτηση - προειδοποίηση για τον σημερινό καιρό στην Αττική. Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι από την Αττική! Κατά την ταπεινή μου γνώμη η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 28/5) χρήζει προσοχής όσον αφορά στην εκδήλωση φαινομένων (βροχών - καταιγίδων), πιθανώς έντονων σε αρκετές περιοχές του νομού, αλλά και δεδομένης και της μεγάλης επιφανειακής απορροής και στο λεκανοπέδιο, τα οποία και αναμένεται να εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια κυρίως των θερμών ωρών της ημέρας! Αντίθετα για την πόλη της Θεσ/νικης η πιθανότητα για κάτι το αξιόλογο την Πέμπτη είναι σχετικά μικρή.»

Καιρός 28/5

Ο Σάκης Αρναούτογλου δημοσίευσε και έναν πίνακα όπου φαίνονται οι -χαμηλές- ελάχιστες θερμοκρασίες, σήμερα:

Σάκης Αρναούτογλου καιρός σήμερα πρόγνωση

Δείτε ωστόσο και την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ.

Έκτακτη προειδοποίηση για Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή από τον Σάκη Αρναούτογλου

Έντονα θα συνεχίσουν να είναι τα καιρικά φαινόμενα και για τις επόμενες τρεις ημέρες (Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή) σύμφωνα με τις προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα ο κορυφαίος μετεωρολόγος μίλησε αναλυτικά για ακόμα μια φορά στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ το μεσημέρι της Τετάρτης 27/5.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: "Άστατος προβλέπεται ο καιρός και την Παρασκευή με μπόρες και τοπικές καταιγίδες κυρίως όμως στις ορεινές περιοχές και με τα μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας να εντοπίζονται στην Ανατολική χώρα με τους ανέμους να στρέφονται στα 4-6 μποφόρ".

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου για Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή