Νέα είδηση σοκ για την 34χρονη στην Καλλιθέα - Τι συνέβη τρία 24ωρα πριν την επίθεση

Έσκασε τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα είδηση σοκ για την 34χρονη στην Καλλιθέα - Τι συνέβη τρία 24ωρα πριν την επίθεση

Νέα είδηση σοκ έσκασε πριν από λίγο για την 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με οξύ στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, από την πρώτη στιγμή των ερευνών οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι η Ιωάννα είχε χωρίσει με τον σύντροφό της τρία μόλις 24ωρα πριν από την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι.

Η ερώτηση ήταν μια: Τι πυροδότησε αυτόν τον χωρισμό;

Η κατάθεση του πρώην συντρόφου της Ιωάννας

Ο πρώην σύντροφός της έδωσε όλες τις απαντήσεις και μίλησε για περιστατικά που έγιναν μέσα στην καραντίνα και φανερώθηκαν λίγο πριν τη λήξη της.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της 34χρονης

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, κ. Λύτρας ξεκαθαρίζει πάντως ότι υπάρχουν στοιχεία για την υπόθεση, όμως η 34χρονη δεν είχε προηγούμενα με κανέναν και η άτυχη κοπέλα δε μπορεί να ξέρει τι έχει συμβεί.

Η κατάθεση της Ιωάννας για τη στιγμή της επίθεσης

Η Ιωάννα μετά το αρχικό σοκ αρχίζει και θυμάται λεπτομέρειες από τη στιγμή της επίθεσης και κάθε στοιχείο που έχει το αποκαλύπτει στους αστυνομικούς.

«Στάθμευσα το αυτοκίνητό μου κοντά στο γραφείο, όπως κάνω κάθε πρωί. Περπάτησα μέχρι στην είσοδο. Εκεί πετάχτηκε μπροστά μου μία φιγούρα και μου έριξε το υγρό. Η φιγούρα μου θύμιζε γυναίκα και ήταν σίγουρα αδύνατη και φορούσε σκούφο. Δεν την αναγνώρισα, δε μου θύμιζε κάτι. Δε μου μίλησε και όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ούρλιαξα από τους πόνους. Μετά την επίθεση έτρεξα προς το φαρμακείο. Δεν είχα διαφορές με κάποιον», φαίνεται να είπε στην κατάθεσή της η κοπέλα.

Δείτε εδώ το σκίτσο της μαυροφορεμένης γυναίκας που έδωσαν στην δημοσιότητα!

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις για τη μαυροφορεμένη - Τα 3 πρόσωπα που εξετάζει η αστυνομία

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για τρεις γυναίκες, όλες νεαρής ηλικίας. Οι δυο είναι από το επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, αλλά δεν είναι συνάδελφοί της, ενώ η τρίτη γυναίκα είναι από το στενό περιβάλλον του κοριτσιού.

Και οι τρεις γυναίκες, όμως, είχαν άλλοθι την ημέρα της επίθεσης στην Καλλιθέα, ενώ η μια έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά, κανείς δε βγαίνει από το κάδρο των ερευνών, ακόμα και αν έχει ελεγχθεί. Την ίδια στιγμή, ραγδαίες φαίνεται να είναι και οι εξελίξεις με την υγεία της Ιωάννας, η οποία μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε η γιατρός της.

Επίθεση με βιτριόλι

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της Ιωάννας και αν κριθεί αναγκαίο θα ζητηθεί τις επόμενες ημέρες. Η αστυνομία πάντως δε βαδίζει στα τυφλά, αλλά συλλέγει στοιχεία, τα αξιοποιεί αναλόγως και υπάρχει η πεποίθηση ότι η λύση στο γρίφο θα δοθεί σύντομα.

Πηγή: athensmagazine.gr