Ελένη - Αδιανόητο: Παράτησε την εκπομπή και βγήκε εκτός studio - Ποιος ο λόγος

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ελένη - Αδιανόητο: Παράτησε την εκπομπή και βγήκε εκτός studio - Ποιος ο λόγος

H Ελένη Μενεγάκη παράτησε την εκπομπή και βγήκε εκτός studio. Ποιος ο λόγος που η παρουσιάστρια βγήκε από το πλατό της, με μια ομπρέλα και στάθηκε για λίγο κάτω από την δυνατή βροχή που έριχνε εκείνη την ώρα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο καιρός ήταν πολύ άστατος στην Αττική και την ηλιοφάνεια διαδέχθηκαν οι μπόρες και οι καταιγίδες. Η Ελένη Μενεγάκη έπαθε σοκ από την απότομη αλλαγή του καιρού και βγήκε εκτός στούντιο για να δει τι καιρό κάνει.

“Για να δω! Η βροχή σταματάει. Κάτι ψιλό ψιχαλίτσες έχει. Αλλά ρε παιδιά άμα δεν έχει αέρα και σταματήσει η πολύ βροχή, είναι πολύ ωραία έξω. Και αν δεν μένετε μέσα στις πόλεις και είστε κάπου, το χωματάκι μυρίζει... Βρε βγείτε λίγο έξω να εισπνεύσετε καθαρό αέρα.”, είπε η Ελένη Μενεγάκη κρατώντας την ομπρέλα της και στη συνέχεια επέστρεψε στο πλατό. Ωστόσο αυτό που μας ξάφνιασε σήμερα είναι και η στυλιστική της επιλογή.

Δείτε το βίντεο:

Μετά την έξοδο από το πλατό η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην κόρη της Μαρίνα

Για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να ληφθούν στους παιδικούς σταθμούς που ανοίγουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, συζήτησε η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της και έκανε μια αποκάλυψη για την κόρη της Μαρίνα.

«Το σίγουρο είναι πως πολύς κόσμος έχει ανησυχία, γιατί τα παιδιά του είναι μικρά και δεν αισθάνεται πως αυτά που τους λένε τα έχουν καταλάβει. Δηλαδή εγω άκουγα που μιλούσαν με την κόρη μου τη Μαρίνα από το σχολείο και χθες τη ρώταγαν στο μάθημα που έκανε, αν ξέρει τι είναι ο κορονοϊός, αν ξέρει τι πρέπει να κάνει και τι αποστάσεις πρέπει να κρατάει.

Στο θέμα τι είναι ο κορονοϊός λίγο τα έχασε. Στο θέμα με τις αποστάσεις, δεν ξέρω που το άκουσε αυτό, με έπιασαν τα γέλια, έλεγε δέκα βήματα πίσω. Δέκα βήματα; Θα βγει έξω από την τάξη το παιδί μου. Είχε μεγάλη πλάκα. Είναι το τι τους έχει μείνει» είπε η Ελένη Μενεγάκη.