Γιώργος Καρκάς: Ξανά στο εδώλιο ο ηθοποιός για την υπόθεση βιασμού

Ασκήθηκε εισαγγελική έφεση στην αθώωση του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γιώργος Καρκάς: Ξανά στο εδώλιο ο ηθοποιός για την υπόθεση βιασμού

Ξανά στο εδώλιο ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς για την υπόθεση βιασμού.Πληροφορίες αναφέρουν ότι εισαγγελέας αναφέρει ότι το δικαστήριο δεν αξιολόγησε σωστά την ιατροδικαστική έκθεση για το θύμα και την κατάσταση του.

Εκ νέου θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα από Μικτό Ορκωτό Εφετείο ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, ο οποίος είχε δικαστεί για την υπόθεση του βιασμού οδηγού ταξί αλλά είχε αθωωθεί, κατά πλειοψηφία, από το πρωτόδικο δικαστήριο για το συγκεκριμένο αδίκημα.

Η εισαγγελέας Εφετών Αρετή Σκαφίδα άσκησε έφεση κατά της απαλλακτικής απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου θεωρώντας ότι δικαστές και ένορκοι δεν έκριναν σωστά τα στοιχεία που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εισαγγελέας αναφέρει ότι το δικαστήριο δεν αξιολόγησε σωστά την ιατροδικαστική έκθεση η οποία επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του θύματος περί εισόδου αμβλέως οργάνου.

Ακόμη, φέρεται να επισημαίνει ότι δεν εκτιμήθηκε σωστά η ψυχολογική κατάσταση του θύματος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και οι διακυμάνσεις στη συμπεριφορά του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός κρίθηκε αθώος κατά πλειοψηφία από το δικαστήριο. Αντίθετοι στην απόφαση ήταν ωστόσο τρεις τακτικοί δικαστές. Δείτε εδώ αναλυτικά την απόφαση του δικαστηρίου.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε μείνει προφυλακισμένος για 16 μήνες.

πηγή: protothema.gr

Γιώργος Καρκάς: "Κατηγορήθηκα γιατί.." - Τι έγραψε μετά την αθώωση του για τον βιασμό ταξιτζή;

Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς την Τρίτη (3/3) κρίθηκε αθώος αναφορικά με την υπόθεση του βιασμού ενός ταξιτζή, με τον ίδιο να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε.

Με μια ανάρτησή του στα social media και συγκεκριμένα στο Facebook ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, θέλησε να σχολιάσει στην αθώωσή του, από το δικαστήριο, στην υπόθεση του βιασμού ενός ταξιτζή.

Ειδικότερα ο νεαρός ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία του, που είναι με την φόρμα της φυλακής, και πάνω έγραψε την λέξη αθώος! Μάλιστα συνόδευσε την ανάρτησή του και με ένα σύντομο μήνυμα γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Κατηγορήθηκα επειδή είμαι, όχι επειδή έκανα... όταν σας κατηγορούν να δείχνεται το πρόσωπό σας".

Δείτε και την ανάρτηση που έκανε

" ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ" "ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ"

Posted by Giorgos Karkás on Tuesday, March 3, 2020