Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Κινείται νομικά ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αυτούς που έγραψαν πως πέθανε ο γιος του

Έξαλλος με το fake news - Η ανάρτηση του

Κινείται νομικά ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αυτούς που έγραψαν πως πέθανε ο γιος του
Ενημέρωση 30.05.2020 15:05
Από Ανθή Ιωαννίδου

Κινείται νομικά ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αυτούς που έγραψαν πως πέθανε ο γιος του.Έξαλλος με το fake news είναι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η κακοήθεια και πολιτική αντιπαλότητα φαίνεται να μην έχουν όρια. Όπως "καταγγέλλει" ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης γνωστοποίησε ανάρτηση η οποία αναφέρεται στο “θάνατο” του γιού του επειδή δεν λειτουργεί το Παιδοκαρδιοχειρουργικό στο νοσοκομείο Αγία Σοφία! Δείτε εδώ και την απάντηση που είχε δώσει στην Έλενα Ακρίτα πριν λίγο καιρό.

Ο υπουργός κ. Γεωργιάδης απάντησε με δική του ανάρτηση γράφοντας ότι “Πέραν του ότι έχω κινήσει ήδη τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες, ανεβάζω αυτό το αχαρακτήριστο μήνυμα, ως δείγμα του μίσους και της ποιότητας που κρύβουν στην ψυχή τους αυτοί οι άνθρωποι. Θα εκτιμούσα τα μαζικά report πάντως σε αυτή την αισχρή περίπτωση”. Άλλωστε είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει.

Δείτε την ανάρτηση:

Άδωνις Γεωργιάδης παιδί

O Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλύπτει - “Αυτός είναι ο απολογισμός της πρώτης εβδομάδας επαναλειτουργίας”

O Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλύπτει τα πάντα για τις τελευταίες μέρες μετά την άρση των μέτρων. “Αυτός είναι ο απολογισμός της πρώτης εβδομάδας επαναλειτουργίας”. Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε μέσω skype, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπου και μίλησε για το πως οι επιχειρήσεις έχουν αρχίσει από την περασμένη εβδομάδα να επαναλειτουργούν με τα πρώτα σημάδια να είναι θετικά.

Για την εκτίμησή του, σχετικά με την επαναλειτουργία της αγοράς, ο Υπουργός Ανάπτυξης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος και τόνισε πως: “Από την πρώτη βόλτα που κάναμε με τον κ. Παπαθανάση, η Ερμού ήταν γεμάτη, πολλοί φορούσαν μάσκα. Σε κάποια καταστήματα είχαμε ουρές και δεν σου επέτρεπαν να μπεις, είδαμε μια εικόνα χαράς, ενθουσιασμού και τάξης. Η πρώτη εβδομάδα, κυρίως οι πρώτες ημέρες, από πλευράς τζίρου ήταν καλές για τις επιχειρήσεις που άνοιξαν. Ήταν μια καλή εβδομάδα εν συγκρίσει με πέρυσι. Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη ιδιαίτερα. Στο λιανικό εμπόριο μπαίνουμε δυνατά. Κλειστά παραμένουν μόνο τα Mall, που θα ανοίξουν τελευταία”. Να αναφέρουμε ωστόσο πως αυξήθηκαν τα κρούσματα στην Ελλάδα! Δείτε εδώ στους πόσους είναι οι νεκροί αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά το πρόγραμμα ΤΕΠΙΧ 2, έχουν γίνει ήδη πολλές αιτήσεις, 200 εκατ, δάνεια έχουν εγκριθεί. Οι τράπεζες έχουν αρχίσει να δίνουν χρήματα στην αγορά. Ετοιμάζουμε δεύτερο πρόγραμμα, εγγυοδοτικό όπου το 80% θα είναι εγγυημένο από το κράτος”.

Όσο για την τουριστική περιόδο, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε, “Σκοπός μας είναι να είμαστε έτοιμοι την 1η Ιούλη. Σύντομα η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το πλάνο μας για τον τουρισμό”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βίντεο σοκ: Αστυνομικός σκότωσε άνδρα πατώντας τον στον λαιμό

Στάχτη και μπούρμπερη η Αμερική: Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι με την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό

Share