Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η ύποπτη που ερευνά η αστυνομία

Πώς σχετίζεται με την 34χρονη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η ύποπτη που ερευνά η αστυνομία

Νέες πληροφορίες έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, γύρω από την υπόθεση της άτυχης 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με τις έρευνες της αστυνομία να εστιάζουν σε μία συγκεκριμένη ύποπτη η οποία σχετίζεται με τον κύκλο του θύματος.

Σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά στοχεία, που προβλήθηκαν στην εκπομπή Μαζί σου της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η ύποπτη έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Μαζί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι.

Ο άνδρας κουβεντιάζοντας με την Ιωάννα, της είχε περιγράψει αυτή τη γυναίκα ως ασταθή, σκληρό άνθρωπο και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά. Δείτε και ποιο πρόκειται να είναι το επόμενο βήμα της αστυνομίας στις έρευνες.

Μαυροφορεμένη γυναίκα νέες πληροφορίες

Αυτή είναι η γυναίκα που η 34χρονη θεώρησε πως θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι και από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Γείτονες της ύποπτης, επιβεβαίωσαν την αμφίθυμη συμπεριφορά της, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως τους χτυπά επίμονα τα κουδούνια τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η ύποπτη υποστήριξε ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε δημόσια υπηρεσία, στην Κατεχάκη. Η αστυνομία ερευνά αν αυτή η υπηρεσία έχει κάμερα ασφαλείας, ώστε να δει αν η γυναίκα έχει καταγραφεί απο κλειστό κύκλωμα.

Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν συνδυαστικά τα στοιχεία για την ύποπτη με την κατάθεση του οδηγού ταξί, για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τη γυναίκα που παρέλαβε από το Παγκράτι και την αποβίβασε επί της λεωφόρου Θησέως, κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε και τι αποκάλυψε η θεία της 34χρονης για την επίθεση με βιτριόλι

«Η Ιωάννα ήταν ένα αγαπητό παιδί, πρόσχαρο, ευγενικό και καλοσυνάτο. Δεν ξέρω τι συνέβη. Εγώ συνέχεια την συμβούλευα γιατί η μητέρα της είναι στο χωριό. Την είχα σαν κόρη μου και την αγαπούσα πάρα πολύ…» , είπε αρχικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν μου είχε πει ότι την προβληματίζει κάτι ιδιαίτερα. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες την είδα κάπως και την ρώτησα τη συμβαίνει. Μου είπε ότι όλα ήταν καλά. Τόσο μίσος για την Ιωάννα δεν ξέρω γιατί…» .

Επίθεση με βιτριόλι νέα στοιχεία

«Πριν δύο εβδομάδες δεν ήρθε για δουλειά, για να με βοηθήσει και να μου κάνει παρέα, αλλά δεν την ρώτησα πιο πολλά… Δεν μοιραζόταν μαζί μου πράγματα. Εγώ μερικά πράγματα τα καταλάβαινα. Δεν την ρώτησα ποιο θέματα την απασχολούσε… Με νέα τη δουλειά ήταν πολύ ευχαριστημένη. Ήταν πολύ καλά…Ήταν πολύ προσεκτική και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Κλειστός άνθρωπος μπορεί να ήταν με τους συγγενείς, αλλά με τις φίλες θα έλεγε σίγουρα περισσότερα. Με την κόρη μου δεν έκανε ιδιαίτερη παρέα…», επεσήμανε η ίδια.

Όσο για το τι της είπε η 34χρονη όταν την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, αποκάλυψε: «Ανέβηκε μια κοπέλα από τα σκαλιά και μέχρι να αντιδράσω μου έριξε ένα υγρό στο πρόσωπο. Δεν ήξερε ακριβώς τι είναι. Ήθελε να κάνει σε κάποιον κακό. Δεν πρόλαβε να δει ποια ήταν το κορίτσι, όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν μου την περιέγραψε, αλλά μου είπε ότι φορούσε μάσκα…» .