Εκτέλεση στη Βούλα: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση

Βίντεο από τον χώρο του εγκλήματος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτέλεση στη Βούλα: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση

Νέες αποκαλύψεις για την εκτέλεση του επιχειρηματία στην Βούλα, είδαν το φως τη δημοσιότητας, με ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον χώρο του εγκλήματος, να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να δίνει στοιχεία για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Στο σημείο του εγκλήματος, έχουν σπεύσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν εξονυχιστικά την είσοδο της πολυκατοικίας, αναζητώντας τυχόν αποτυπώματα κι άλλα ευρήματα που ενδεχομένως βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν αποκλείσει το δρόμο και συνομιλούν με τους γείτονες που βγήκαν στο δρόμο για να δουν τι είχε συμβεί. Κάποιοι εξ αυτών, βγαίνοντας στα μπαλκόνια τους, είδαν το θύμα αιμόφυρτο, όμως είναι άγνωστα αν πρόλαβαν να δουν τους δυο δράστες που κινήθηκαν πολύ γρήγορα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί συνέλεξαν υλικό από τις κάμερες στις εισόδους των παρακείμενων σπιτιών, το οποίο εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να εξεταστεί. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη με την εκτέλεση του επιχειρηματία.

Παράλληλα οι έρευνες για τη μαφιόζικη εκτέλεση συνεχίζονται με τις αρχές να επικεντρώνουν στον κύκλο των επαφών του Βέλγου που δήλωνε επιχειρηματίας στο εμπόριο τροφίμων. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η εκτίμηση ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου, καθώς οι δράστες εκτέλεσαν το θύμα με δυο σφαίρες των 9 χιλιοστών στο κεφάλι, δηλαδή σε ένα στοχευμένο και όχι προειδοποιητικό χτύπημα.

Εκτέλεση στη Βούλα

Ο άτυχος άνδρας κείτεται νεκρός έχοντας δεχθεί δυο σφαίρες στο κεφάλι από έναν άγνωστο άνδρα. Ο δολοφόνος τού είχε στήσει ενέδρα μαζί με τον συνεργό του, τον άφησαν να βγει από το πολυτελές όχημα του και να κατευθυνθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Εκεί ακριβώς, ο ένας εκ των δυο τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με δυο σφαίρες τον 9 χιλιοστών και στη συνέχεια εγκατέλειψαν το σημείο μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα. Πάτησε το γκάζι και έγιναν καπνός μέσα στη νύχτα.

Πηγή: protothema.gr

Αυτά δήλωσε η σύζυγος του θύματος της εκτέλεσης στην Βούλα

Όπως είπε στους αστυνομικούς, η ίδια γνώριζε ότι ο σύζυγός της είναι σύμβουλος σε κάποια επιχείρηση και όχι επιχειρηματίας τροφίμων, ενώ τόνισε πως θεωρούσε ότι είχαν έρθει στην Ελλάδα για να δουλέψει.

«Δηλώνω πλήρη άγνοια για τις δραστηριότητες του συζύγου μου. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να ήθελε να τον σκοτώσει, ούτε ποιες μπορεί να ήταν οι επαφές του. Εγώ ξέρω ότι είχαμε έρθει στην Ελλάδα για να δουλέψει και να ζήσουμε με το παιδί μας», ήταν τα λόγια της.