Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά είναι τα λάθη της μασκοφόρου που έκαψε την Ιωάννα

Τι υποστηρίζει η αστυνομία

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά είναι τα λάθη της μασκοφόρου που έκαψε την Ιωάννα

Αυτά είναι τα λάθη της μασκοφόρου που έκαψε την Ιωάννα στην επίθεση με βιτριόλι. Στην ΕΛ.ΑΣ είναι πλέον σίγουροι ότι η γυναίκα δεν ήθελε να την σκοτώσει, αλλά να της καταστρέψει το πρόσωπο και να την εκδικηθεί.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι το κίνητρο και τα λάθη που έκανε την ημέρα της επίθεσης στην Ιωάννα θα προδώσουν την γυναίκα με το βιτριόλι.

Στην ΕΛ.ΑΣ είναι πλέον σίγουροι ότι η μασκοφόρος με το χημικό όπλο δεν ήθελε να σκοτώσει την άτυχη Ιωάννα αλλά να της καταστρέψω το πρόσωπο και να την καταδικάσει σε αιώνιο μαρτύριο δίχως τέλος.

Τα μεγάλα λάθη και οι ύποπτες κινήσεις

Στην ΕΛ.ΑΣ είναι πλέον σίγουροι ότι η μασκοφόρος με το χημικό όπλο δεν ήθελε να σκοτώσει την άτυχη Ιωάννα αλλά να της καταστρέψω το πρόσωπο και να την εκδικηθεί.

Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές το λάθος να κουβαλάει το κινητό της τηλέφωνο στην τσάντα της, τόσο την ημέρα που έριξε το βιτριόλι όσο και τις δύο προηγούμενες που κατασκόπευε και το χώρο, φαίνεται να λύνει το μυστήριο και να ξεσκεπάζει την πανούργα μασκοφόρο της Καλλιθέας.

Επίθεση με βιτριόλι Καλλιθέα

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου για 10 ακόμη άτομα που ενδεχομένως να έχουν συνοδευτικό και υποστηρικτικό ρόλο θα δείξει τι ακριβώς συνέβη το πρωινό της προ περασμένη Τετάρτης στο κτίριο όπου εργαζόταν η άτυχη Ιωάννα.

Ποια είναι η νεαρή γυναίκα που την παρακολουθούσε και πόσες φορές την επισκέφθηκε στην δουλειά της;

Όπως αποκαλύψαμε νωρίς το πρωί το youweekly η αστυνομία υποστηρίζει ότι η γυναίκα με το βιτριόλι είναι από το σόι της Ιωάννας διαβάστε εδώ αναλυτικά.