Χάος και χημικά στην Μαλακάσα στη διαμαρτυρία για τις δομές μεταναστών

Συμβαίνει τώρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάος και χημικά στην Μαλακάσα στη διαμαρτυρία για τις δομές μεταναστών

Κανονικό χάος επικρατεί στην Μαλακάσα, με τις Αρχές να ρίχνουν χημικά στον κόσμο που ήρθε να διαδηλώσει. Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τις δύο δομές και την συμπεριφορά των προσφύγων και μεταναστών που ζουν σε αυτές.

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε το μεσημέρι της Κυριακής η συγκέντρωση κατοίκων της Μαλακάσας που διαμαρτύρονται για τις δύο δομές μεταναστών στην περιοχή.

Όπως φαίνεται στα βίντεο του protothema.gr οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών όταν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι έκλεισαν συμβολικά για λίγη ώρα την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Οι κάτοικοι της Μαλακάσας είναι εξοργισμένοι με την κατάσταση στην περιοχή τους από τις δύο δομές στις οποίες φιλοξενούνται περίπου 3.500 πρόσφυγες και μετανάστες.

Όπως είχε γράψει το protothema.gr την περασμένη Κυριακή μετανάστες βγήκαν στην κεντρική πλατεία της περιοχής και συνεπλάκησαν μεταξύ τους με καδρόνια.

Σε άλλο βίντεο, δε, μετανάστες φαίνεται να έχουν στήσει υπαίθρια μπάρμπεκιου αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η πράξη τους.

Ενώ η αστυνομία προσπαθεί να βάλει τάξη στο χάος που επικρατεί στη Μαλακάσα, έγινε γνωστό πως η μαυροφορεμένη έκανε κάποια λάθη στην επίθεση στην 34χρονη

Αυτά είναι τα λάθη της μασκοφόρου που έκαψε την Ιωάννα στην επίθεση με βιτριόλι. Στην ΕΛ.ΑΣ είναι πλέον σίγουροι ότι η γυναίκα δεν ήθελε να την σκοτώσει, αλλά να της καταστρέψει το πρόσωπο και να την εκδικηθεί.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι το κίνητρο και τα λάθη που έκανε την ημέρα της επίθεσης στην Ιωάννα θα προδώσουν την γυναίκα με το βιτριόλι.

Στην ΕΛ.ΑΣ είναι πλέον σίγουροι ότι η μασκοφόρος με το χημικό όπλο δεν ήθελε να σκοτώσει την άτυχη Ιωάννα αλλά να της καταστρέψω το πρόσωπο και να την καταδικάσει σε αιώνιο μαρτύριο δίχως τέλος.

Τα μεγάλα λάθη και οι ύποπτες κινήσεις

Στην ΕΛ.ΑΣ είναι πλέον σίγουροι ότι η μασκοφόρος με το χημικό όπλο δεν ήθελε να σκοτώσει την άτυχη Ιωάννα αλλά να της καταστρέψω το πρόσωπο και να την εκδικηθεί.

Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές το λάθος να κουβαλάει το κινητό της τηλέφωνο στην τσάντα της, τόσο την ημέρα που έριξε το βιτριόλι όσο και τις δύο προηγούμενες που κατασκόπευε και το χώρο, φαίνεται να λύνει το μυστήριο και να ξεσκεπάζει την πανούργα μασκοφόρο της Καλλιθέας.

Επίθεση με βιτριόλι Καλλιθέα

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου για 10 ακόμη άτομα που ενδεχομένως να έχουν συνοδευτικό και υποστηρικτικό ρόλο θα δείξει τι ακριβώς συνέβη το πρωινό της προ περασμένη Τετάρτης στο κτίριο όπου εργαζόταν η άτυχη Ιωάννα.

Ποια είναι η νεαρή γυναίκα που την παρακολουθούσε και πόσες φορές την επισκέφθηκε στην δουλειά της;

Όπως αποκαλύψαμε η αστυνομία υποστηρίζει ότι η γυναίκα με το βιτριόλι είναι από το σόι της Ιωάννας διαβάστε εδώ αναλυτικά.