Σοκ με τον δράκο του Κάβου - «Αφήστε με να πεθάνω»

Δεν ήθελε να χειρουργηθεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκ με τον δράκο του Κάβου - «Αφήστε με να πεθάνω»

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις που έγιναν για τον δράκο του Κάβου που συνελήφθη πριν από μερικές μέρες και δεν ήθελε με τίποτα να χειρουργηθεί, με τον ίδιο να φωνάζει μέσα στο νοσοκομείο πως θα ήθελε να τον αφήσουν να πεθάνει.

Πριν 8 ημέρες στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση γα τον εντοπισμό και την σύλληψη του επονομαζόμενου «δράκου του Κάβου» τον οποίο καταζητούσε η αστυνομία μετά τις καταγγελίες για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 34χρονης.

Κατά την επιχείρηση στην προσπάθεια του να διαφύγει από τους αστυνομικούς έκανε το salto mortale πέφτωντας σε χαράδρα 200 μέτρων, όπου τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση και στο ισχίο και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

Σήμερα νοσηλευόμενος κρατούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, αρνείται να τον χειρουργήσουν οι γιατροί λέγοντας ότι προτιμάει να πεθάνει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο να γίνει γιατί τα τραύματα του είναι σοβαρά και δεν χωρά αναβολή της επέμβασης, όμως ο 47χρονος βιαστής δεν δίνει την συγκατάθεση του.

Οι γιατροί μετά από αυτή την εξέλιξη σηκώνουν τα χέρια ψηλά, αφού δεν μπορούν να τον υποχρεώσουν να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση, όμως ιατρικές πηγές που γνωρίζουν καλά ισχυρίζονται ότι αν ο 47χρονος βιαστής δεν χειρουργηθεί δεν πρόκειται να περπατήσει και πάλι.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έχει αποφασισθεί την ερχόμενη Τετάρτη να μεταχθεί στο Νοσοκομείο του Κορυδαλλού για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Πηγή: corfutvnews.gr

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της πρώην συντρόφου του Δράκου του Κάβου

«Βίασε τέσσερις γυναίκες αλλά εγώ τον αγαπώ» λέει η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Ασπιώτη για τον άνδρα που κατηγορείται πως παρενόχλησε αρκετές γυναίκες, με ανατριχιαστικές κιόλας λεπτομέρειες για την υπόθεση του.

Τον Δημήτρη Ασπιώτη τον έχουν χαρακτηρίσει «τέρας του κάβου» είχε βιάσει 3 γυναίκες και αφέθηκε ελεύθερος για να βιάσει άλλη μια γυναίκα Αγγλίδα ξανά στην Κέρκυρα.

Όσο και να φανεί εξωπραγματικό αυτός ο άνθρωπος έχει σύντροφο η οποία ξέρει για τους βιασμούς και τον υποστηρίζει!

Είναι η 22 χρονη Μαρίνα που μίλησε στο Πρώτο Θέμα για τον Δημήτρη Ασπιώτη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

«Βίασε 4 γυναίκες αλλά εγώ τον αγαπώ».

Είναι μία διαφορετική μαρτυρία της εικοσιδυάχρονης που έχει σχέση με τον άνθρωπο που καταδικάστηκε για τρεις βιασμού και όταν αποφυλακίστηκε συνελήφθη ξανά για έναν ακόμη.

«Το Δημήτρη τον αγαπώ. Ναι έκανε άσχημα πράγματα αλλά αυτό δεν του στερεί το δικαίωμα να υπάρχει στον κόσμο έστω και ένας άνθρωπος που τον αγαπά»

Με το Δημήτρη καταγόμαστε από τον ίδιο τόπο, τα Σπαρτερά, ένα μικρό χωριό νότια της Λευκίμμης έξω από τον Κάβο...Το Δημήτρη λοιπόν το γνώρισα για πρώτη φορά πέρυσι το Πάσχα. Είχα πάει για λίγες ημέρες στο χωριό, στο σπίτι του πατέρα μου, όταν μας την πόρτα ρωτώντας μα αν μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε σε κάτι στο facebook».

Και συνεχίζει η Μαρίνα

Αρχίσαμε να πηγαίνουμε κάπου για καφέ και ποτό. Παρότι είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας εκείνος 46 εγώ 21 δεν βαρέθηκα ποτέ»

Για τον βιασμό μου έχει μιλήσει ο ίδιος σχεδόν κλαίγοντας. Το είχε μετανιώσει ήθελε μάλιστα να βρει τις δύο κοπέλες και να τους ζητήσει συγνώμη. Μου είχε πει ότι αυτές οι πράξεις έγιναν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών ουσιών που τον τρέλαναν»

Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες σχέσης η Μαρίνα λεει στον Δημήτρη να χωρίσουν και φεύγει από την Κέρκυρα επιστρέφοντας στο σπίτι της γιαγιάς της στους Παξούς.

Εκείνος στην αρχή δεν το δέχεται και την παρακαλάει να γυρίσει κοντά του. Η Μαρίνα όμως δεν κάνει πίσω και σήμερα λέει ότι η απόφαση να χωρίσει με το Δημήτρη δεν ήταν δική της αλλά ότι της έκαναν πλύση εγκεφάλου οι άνθρωποι από την οικογένεια της και η κοινωνία.

«Η τελευταία φορά που μίλησα μαζί του ήταν το περασμένο Πάσχα»

Τι συνέβη όμως όταν η Μαρία έμαθε ότι ο πρώην σύντροφός της είχε βιάσει για τέταρτη φορά ακόμη μια γυναίκα.

«Έμαθα πως βίασε μία Αλβανή και πως τον κυνηγούσαν, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν έχει ψυχη ένος δολοφόνου. Με φώναξαν τότε για κατάθεση δεν τον έβρισκαν και θεωρούσαν ότι εγώ γνώριζα τα βουνά και τις θάλασσες που γυρνούσε»

 Δημήτρης Ασπιώτης

Απαντάει μάλιστα η Μαρία τι θα του έλεγε αν τον είχε απέναντι της.

«Αν τον είχα απέναντί μου θα του έλεγα ότι λυπάμαι πολύ που έχασε την ευκαιρία που του πρόσφερε ο νόμος Παρασκευοπούλου. Θα του έλεγα ακόμη ότι τον αγαπώ και πως είμαι από τους ανθρώπους που την αγάπη την δείχνουν αργά. Σήμερα είναι αργά για εκείνον ωστόσο δεν θα κάτσω να τον βρίσω να τον κατηγορήσω και να τον δικασω όπως κάνει όλος ο υπόλοιπος «αναμάρτητος» κόσμος.

Έχω τσακωθεί με ανθρώπους που τον βρίζουν και δεν φοβάμαι να τσακωθώ με εκείνους που τον αποκαλούν τέρας γιατί ακόμη κι αν είναι, αυτό το τέρας αποτελεί δημιούργημα μιας οικογένειας που δεν τον αγάπησε και μιας κοινωνίας που δε τον συγχώρεσε.