Κορωνοϊός: 2 νέα κρούσματα - Στους 179 οι νεκροί

Η ενημέρωση του Υπουργείου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: 2 νέα κρούσματα - Στους 179 οι νεκροί

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Σύμφωνα με την καθιερωμένη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, στη χώρα μας σημειώθηκαν 2 νέα κρούσματα κορωνοϊού και κανένας θάνατος, με τους νεκρούς να παραμένουν στους 179.

Δύο νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα κατεγράφησαν το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με ενημέρωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.918 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 55.1% άνδρες.

Παράλληλα, όπως τονίζεται, κατά το ίδιο διάστημα σημειώθηκαν τέσσερις θάνατοι ασθενών, με το σύνολο των νεκρών στην Ελλάδα από την πανδημία να ανέρχεται πλέον σε 179.

Σοκαριστικές είναι και οι μαρτυρίες των ασθενών από την κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι. Δείτε εδώ τις βαριές κατηγορίες σε βάρος των ιδιοκτητών της.

Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι τα 76 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 12 (75.0% άνδρες).

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο πρωθυπουργός της Αρμενίας

Η Αρμενία, μια χώρα με πληθυσμό τριών εκατομμυρίων, έχει καταγράψει 9.402 επιβεβαιωμένα κρούσματα νέου κορωνοϊού

Ο Αρμένιος πρωθυπουργός Νικόλ Πασινιάν δήλωσε σήμερα ότι εξετάστηκε και διεγνώσθη θετικός στον νέο κορωνοϊό, κατά τη διάρκεια βίντεό του που προβλήθηκε σε απευθείας μετάδοση μέσω Facebook.

«Δεν είχα καθόλου συμπτώματα, αλλά αποφάσισα να κάνω το τεστ καθώς προγραμμάτιζα επίσκεψη στην πρώτη γραμμή», σημείωσε ο Πασινιάν, ο οποίος διευκρίνισε ότι όλη του η οικογένεια έχει προσβληθεί.

Η Αρμενία, μια χώρα με πληθυσμό τριών εκατομμυρίων, έχει καταγράψει 9.402 επιβεβαιωμένα κρούσματα νέου κορωνοϊού μέχρι σήμερα και 139 θανάτους.

Πηγή: protothema.gr