Η σπαρακτική ανάρτηση της γυναίκας του Κόμπι Μπράιαντ για τον Τζορτζ Φλόιντ

Υπέροχα λόγια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η σπαρακτική ανάρτηση της γυναίκας του Κόμπι Μπράιαντ για τον Τζορτζ Φλόιντ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βανέσα Μπράιαντ, σύζυγος του αδικοχαμένου σταρ του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, έκανε μία πραγματικά σπαρακτική ανάρτηση για την υπόθεση της δολοφονίας του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

Η Βανέσα, ανάρτησε την φωτογραφία με την φανέλα που φορούσε ο Κόμπι, αλλά και όλοι οι παίκτες του NBA το 2014, με αφορμή την δολοφονία του Ερικ Γκάρνερ από αστυνομικό, στην οποία έγραφε την φράση «i can’t breathe», φράση που ακούστηκε και πάλι την περασμένη εβδομάδα από τον Τζον Φλόιντ, ο οποίος δολοφονήθηκε από υπερβολική χρήση βίας, από αστυνομικό στην Μινεάπολις.

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε και το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ. Δείτε εδώ τι έδειξε.

Αυτή είναι η σπαρακτική ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ για τον Τζορτζ Φλόιντ

«Ο άνδρας μου φόρεσε αυτή την μπλούζα χρόνια πριν και πάλι εδώ ήμαστε ξανά», έγραψε χαρακτηριστικά η Βανέσα Μπράιαντ στο μήνυμά της.

Κόμπι Μπράιαντ Τζορτζ Φλόιντ

Πηγή: iefimerida.gr

Αυτό είναι το ποσό που θα πάρει η Βανέσα Μπράιαντ από τις μετοχές του Κόμπι

Λίγο καιρό μετά τον τραγικό θάνατο του αστέρα του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, έγινε γνωστό το απίστευτο ποσό που πρόκειται να πάρει η αγαπημένη του σύζυγος, Βανέσα Μπράιαντ, από τις μετοχές του σε μία συγκεκριμένη εταιρεία που είχε επενδύσει.

Το Ιανουάριο του 2020, ολόκληρος ο πλανήτης συγκλονίστηκε με το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή, του Κόμπι Μπράιαντ, ενός παίκτη που είχε γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της κορυφαίας λίγκας του κόσμου.

Αυτό είναι το ποσό που θα πάρει από τις μετοχές του Κόμπι η Βανέσα Μπράιαντ

Το 2013, ο Κόμπι είχε αγοράσει μετοχές στην εταιρεία ενεργειακών ποτών, Body Armor. Ο μπασκετμπολίστας, αποτελούσε τον τέταρτο μεγαλομέτοχο μία εταιρείας, που εξελίχθηκε σε έναν κολοσσό των επιχειρήσεων στις ΗΠΑ, με τα έσοδά της φέτος να φτάνουν το ένα δισεκατομμύριο.

Μετά το θάνατό του, τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο, καθώς και τα έσοδά του από τις μετοχές θα πάρει η αγαπημένη του σύζυγος, Βανέσα Μπράιαντ, η οποία θα εισπράξει 200 εκατομμύρια δολάριο, για το 10% που ανήκει στον αδικοχαμένο άντρα της.

Το 2018, η Coca Cola αγόρασε ένα μικρό μερίδιο στην BodyArmor, μια συμφωνία που ανέβασε την αξία της εταιρείας στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια και τις μετοχές του Κόμπι στα 200 εκατομμύρια δολάρια.