Έκτακτη είδηση - Άφησε την τελευταία του πνοή στην Πειραιώς

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη είδηση - Άφησε την τελευταία του πνοή στην Πειραιώς

Την τελευταία του πνοή άφησε οδηγός φορτηγού στην Πειραιώς πριν από λίγες ώρες. Το όχημα του προσέκρουσε σε τοίχο καταστήματος στην με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος στο δρόμο, αφού η αστυνομία τον είχε κλείσει για να μην περνάνε τα αυτοκίνητα.

Κατά πληροφορίες ο οδηγός υπέστη έμφραγμα την ώρα που οδηγούσε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος να περάσει στο στο αντίθετο ρεύμα και να πέσει με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο κατάστημα.

Τροχαίο Πειραιώς φορτηγό

Ωστόσο, σοκ έχει προκαλέσει και το τροχαίο που σημειώθηκε στη Χαλκίδα και άφησε πίσω του μία τραυματισμένη 14χρονη. Την έφηβη παρέσυρε ένας ασυνείδητος οδηγός αγροτικού οχήματος την στιγμή που επέβαινε στο ποδήλατό της.

Θρήνος στην Κρήτη - Άφησε την τελευταία του πνοή σε φριχτό τροχαίο

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο μετά από ένα φριχτό τροχαίο που σημειώθηκε. Ένας νεκρός είναι ο σοκαριστικός απολογισμός. Τι λένε οι πληροφορίες;

Ένας νεκρός και έξι τραυματίες, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο έξω από τις Αρχαιότητες της Γόρτυνας, πριν από τους Αγίους Δέκα του Δήμου.

Η σύγκρουση των οχημάτων έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ οι τραυματίες σύμφωνα με τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης, Ανέστη Κιούλπαλη, μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με δυο ασθενοφόρα από το Ηράκλειο και δυο ασθενοφόρα από τα Κέντρα Υγείας της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο.

Στο σημείο της σύγκρουσης έφτασε και πυροσβεστικό όχημα από τον τομέα Μοιρών καθώς υπήρξε εγκλωβισμός επιβατών για τον απεγκλωβισμό των οποίων στήθηκε επιχείρηση.

Δεν τα κατάφερε ο Γιάννης ! Δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του ο οδηγός του ενός από τα δύο μοιραία Ι.Χ που συγκρούστηκαν στη Γόρτυνα. Ο θεός να βοηθήσει τη γυναίκα και τα παιδιά του! Καλό "ταξίδι" στον Γιάννη Κατσούνσ και καλή δύναμη στην οικογένεια του!

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Saturday, May 9, 2020

Πηγή: iefimerida.gr

Πριν από λίγο καιρό ακόμη ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στο Ηράκλειο. Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές για το θάνατο ενός άνδρα είναι ανατριχιαστικές. Δείτε εδώ τι συνέβη.