Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι μετέφερε το οξύ στην Καλλιθέα η μαυροφορεμένη

Νέα στοιχεία στην υπόθεση

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι μετέφερε το οξύ στην Καλλιθέα η μαυροφορεμένη
Ενημέρωση 02.06.2020 22:11
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την επίθεση που έγινε στην 34χρονη με βιτρόλι, με την αστυνομία να ανακαλύπτει μέσα από τα βίντεο, τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε μέχρι την Καλλιθέα το οξύ η μαυροφορεμένη ύποπτη.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται καθημερινά. Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον εντοπισμό της γυναίκας που έκανε την επίθεση και σε αυτό το στάδιο, κάθε στοιχείο θα μπορούσε να βοηθήσει.

Έτσι μετέφερε το βιτριόλι η μαυροφορεμένη

Οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι η δράστιδα μετέφερε το βιτριόλι μέσα σε θερμός, καθώς η μεταφορά του συγκεκριμένου υγρού δεν μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε τρόπο. Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε και ένας συνεργάτης της 34χρονης. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Η μαυροφορεμένη, έφτασε με ταξί μέχρι την Καλλιθέα, άφησε τον οδηγό να περιμένει μέχρι να επιτεθεί στην άτυχη Ιωάννα και στη συνέχεια επέστρεψε στο ταξί της και έφυγε.

Οι έρευνες της αστυνομίας για την ηθική αυτουργό στην επίθεση με βιτριόλι

Στην ηθική αυτουργό της βάρβαρης επίθεσης με βιτριόλι έχει στρέψει το ενδιαφέρον της και τις έρευνές της η αστυνομία, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να περιπλέκονται τουλάχιστον δύο άτομα στην υπόθεση της άτυχης 34χρονης.

Νέος κύκλος ερευνών άνοιξε για την Αστυνομία, 13 ημέρες μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Έχοντας πάρει καταθέσεις από τουλάχιστον 25 άτομα, μιλώντας πέντε φορές με την κοπέλα στο Θριάσιο, αναλύοντας βίντεο περισσότερων από 12 ωρών και τα δεδομένα από τις σαρώσεις δύο τηλεφωνικών εταιρειών, οι αξιωματικοί της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα που κατέστρεψε το πρόσωπο της Ιωάννας δεν πήγε ποτέ στο σημείο.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η κοπέλα αισθάνεται φρικτούς πόνους και δυσκολεύεται πολύ να δώσει την κατάθεσή της στους αστυνομικούς. Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

Επίθεση με βιτριόλι εξελίξεις

Με απλά λόγια, έβαλε άλλη γυναίκα να ρίξει το βιτριόλι, προκειμένου η ίδια να έχει ακλόνητο άλλοθι και το άτομο που εκτέλεσε την εντολή να μην μπορεί να αναγνωριστεί από το θύμα. Και γι' αυτό δεν την αναγνώρισε η Ιωάννα, ενώ στα βίντεο οι αστυνομικοί έψαχναν λάθος γυναίκες, αφού οι ύποπτες είχαν φροντίσει, την στιγμή της επίθεσης, να είναι σε άλλο σημείο, προκειμένου να έχουν ακλόνητο άλλοθι.

Και, το κυριότερο, τα κινητά τους τηλέφωνα να μην εκπέμπουν από την κυψέλη της Καλλιθέας. Οι αναλυτές της Ασφάλειας, έπειτα από αυτή τη διαπίστωση, αλλάζουν μεθοδολογία και πλέον δεν αναζητούν μία από τις πέντε ύποπτες για να λύσουν το μυστήριο, αλλά ψάχνουν την άγνωστη γυναίκα-φυσική αυτουργό, που δεν έχει σχέση με την Ιωάννα, για να φθάσουν στο πρόσωπο που έδωσε την εντολή να διαλύσει με θειικό οξύ το όμορφο πρόσωπό της.

Φωτογραφικά καρέ -λένε οι πληροφορίες- της συγκεκριμένης γυναίκας υπάρχουν. Έχουν υποστεί επεξεργασία και θεωρούν βέβαιο ότι στην επόμενη συνάντηση που θα έχουν με την Ιωάννα, θα την αναγνωρίσει. Έτσι, θα έχουν πλέον εικόνα από τη μασκοφόρο με το βιτριόλι και θα προσπαθήσουν, μέσω ειδικού προγράμματος ανίχνευσης των κινητών που εξέπεμψαν από το συγκεκριμένο σημείο τη συγκεκριμένη ώρα να δουν αν είχαν γίνει κλήσεις στα κινητά ή σταθερά τηλέφωνα των υπόπτων. Και έτσι θα μπορούν ακολουθώντας τις κλήσεις της άγνωστης φυσικής αυτουργού να φθάσουν στην ηθική.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούν σήμερα και αύριο να συναντήσουν την Ιωάννα, καθώς την Τετάρτη θα υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση και έτσι, αν οι γιατροί δώσουν το «οκ», το επόμενο ραντεβού στο Θριάσιο θα γίνει την Πέμπτη.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κέιτι Πάιπερ: Έτσι είναι σήμερα η γυναίκα που επιβίωσε από την επίθεση με βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: Οι φωτογραφίες που θα "προδώσουν" τη μαυροφορεμένη

Share