Στο έλεος των πυροβολισμών στην Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες στα Ζωνιανά

Δε βρίσκει ηρεμία το νησί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο έλεος των πυροβολισμών στην Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες στα Ζωνιανά

Στο έλεος των πυροβολισμών βρίσκεται η Κρήτη για ακόμα μία φορά, καθώς ακόμη δεν έχει κοπάσει η τραγωδία στα Ανώγεια και μόλις σήμερα (2/6) σημειώθηκε αιματηρό περιστατικό στα Ζωνιανά του Ρεθύμνου, με τραυματίες δύο αδέλφια.

Το επεισόδιο έλαβε τόπο περίπου στις 8:30 το απόγευμα, όταν και οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για αυτό που έγινε. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, δύο μέλη γνωστών οικογενειών της πόλης ενεπλάκησαν μεταξύ τους, με τις συνθήκες να μην έχουν διευκρινιστεί ακόμη, με τα όπλα να βγαίνουν πολύ γρήγορα.

Θυμίζουμε πως το τελευταίο μεγάλο έγκλημα που σόκαρε την Κρήτη, ήταν το φονικό στα Ανώγεια. Δείτε εδώ τις τελευταίες σοκαριστικές μαρτυρίες.

Κρήτη φονικό

Κάπου εκεί ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί, με μια σφαίρα να βρίσκει στη λεκάνη έναν 57χρονο, ενώ ο δεύτερος μοιάζει να έχει τραύματα στο κεφάλι εξαιτίας ξυλοδαρμού. Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο, διακομίζοντας τους τραυματίες στο νοσοκομείο στα Ανώγεια, αλλά αμέσως μετά ο τραυματίας από σφαίρα διακομίστηκε στο Βενιζέλειο.

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικά προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής που έρχεται να ξυπνήσει, πρόσφατες, τραγικές μνήμες από το φονικό στα Ανώγεια που συγκλόνισε την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα.

Η μαρτυρία του 29χρονου που κατηγορήθηκε για το φονικό στα Ανώγεια Κρήτης

Ο 29χρονος, γιος του 63χρονου, που κατηγορείται για το διπλό φονικό στα Ανώγεια, σοκάρει με τις δηλώσεις που έκανε για τον χαμό του πατέρα του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μέσα από αυτό το έγκλημα, του πήραν τον άγγελό του.

Σπαράζει καρδιές με τα λόγια του για το φονικό στα Ανώγεια ο 29χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ ξέσπασε για τον 30χρονο γείτονά του, που φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του, καθώς και την αντιμετώπιση της κοινωνίας προς το μέρος του.

«Όπως και να έχει, παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες», τονίζει ο 29χρονος μιλώντας στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ενώ με τα λόγια του σόκαρε και ο αδερφός του Γιώργου Ξυλούρη. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά του λόγια.

Τα σοκαριστικά λόγια του 29χρονου για το φονικό στα Ανώγεια

H δήλωσή του ολόκληρη, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, Διονύση Βέρρα, προς την εφημερίδα έχει ως εξής:

«Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον άγγελό μου, τον πατέρα μου, με ατίμασαν κιόλας. Φθάνουν στο σημείο να λένε ότι ο πατέρας μου σκοτώθηκε απ’ το δικό μου πιστόλι, ενώ εκτελέστηκε από αυτούς μπροστά στα μάτια της μάνας μου, πολύ πριν φτάσω στο συμβάν εγώ. Όπως και να έχει όμως, παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες».

Πηγή: athensmagazine.gr