Συγκλόνισε ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας - «Μπορεί να είναι και πληρωμένο συμβόλαιο»

Όσα αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλόνισε ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας - «Μπορεί να είναι και πληρωμένο συμβόλαιο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από άγνωστη γυναίκα στην περιοχή της Καλλιθέας. «Μπορεί να είναι και πληρωμένο συμβόλαιο», δήλωσε μεταξύ άλλων και συγκλόνισε.

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της Ιωάννας, ο κύριος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε πως «είναι πάρα πολύ σοβαρή, αφού έχει υποστεί εγκαύματα στο 20% του σώματός της και 93% στο πρόσωπό της. Ακόμα και η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι πολύ καλή», ενώ συνέχισε: «ακόμα και η ψυχολογική κατάσταση της οικογένειάς της δεν είναι καλή. Τα πράγματα γενικά θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι τραγικά».

Όσον αφορά τις πληροφορίες και τα στοιχεία που κατά καιρούς δημοσιοποιούνται και κάνουν το γύρω του διαδικτύου, δήλωσε ενοχλημένος, επειδή, όπως είπε, υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση σχετικά με την υπόθεση.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη των ερευνών της αστυνομίας, ο δικηγόρος δήλωσε πως «αυτό που μπορώ να πω, είναι πως έχουν εξεταστεί πάνω από 22 άτομα, που έχουν δώσει κατάθεση και τώρα η αστυνομία περιμένει να βρει κάτι από τα βίντεο που έχουν τραβήξει οι κάμερες και κάποιο στοιχείο που να συνδέεται με την άγνωστη γυναίκα».

Να σημειώσουμε πως σε κλάματα ξέσπασε η 34χρονη στην συζήτηση που είχε με τους αστυνομικούς για την μασκοφόρο. Ενώ, από τα δάκρυα την έπιασαν φριχτοί πόνοι στο μάτι της.

Δικηγόρος 34χρονης Ιωάννας αποκαλύψεις

Συγκλόνισε ο δικηγόρος της με τις λεπτομέρειες για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα

Ερωτώμενος για τον κύκλο των υπόπτων και για το ποια μπορεί να είναι η δράστιδα, ο δικηγόρος της 34χρονης δήλωσε πως «η Ιωάννα έχει πει από την πρώτη στιγμή πως απλώς περίμενε στο ασανσέρ, βγήκε μια αδύνατη, ψηλή γυναίκα με μαύρη χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο και της πέταξε το υγρό».

«Πεποίθησή μου είναι πως υπήρχε μελέτη από πριν, τόσο για τον τρόπο δράσης όσο και για τον τρόπο διαφυγής. Δεν γίνεται σε κεντρικό σημείο της Καλλιθέας να μην την είδε κανείς, μου φαίνεται εντυπωσιακό. Ενδεχομένως να είχε πληροφόρηση ακόμα και για το ποιες κάμερες λειτουργούσαν», απάντησε για το ενδεχόμενο να ήταν προμελετημένη η επίθεση.

«Μπορεί να είναι και πληρωμένο συμβόλαιο. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αύριο μεθαύριο βρεθεί η δράστιδα και αποκαλυφθεί πως την είχε προσλάβει κάποιος άλλος» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Όσο για το ενδεχόμενο η δράστιδα να είχε πρόθεση ακόμα και να σκοτώσει την άτυχη Ιωάννα, ο δικηγόρος της 34χρονης είπε πως «της έριξε πολύ καυστικό υγρό. Αυτό σημαίνει πως η δράστις αποδεχόταν και το ενδεχόμενο να τη σκοτώσει με την ενέργειά της».

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο βίντεο:

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι μετέφερε το οξύ στην Καλλιθέα η μαυροφορεμένη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την επίθεση που έγινε στην 34χρονη με βιτρόλι, με την αστυνομία να ανακαλύπτει μέσα από τα βίντεο, τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε μέχρι την Καλλιθέα το οξύ η μαυροφορεμένη ύποπτη.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται καθημερινά. Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον εντοπισμό της γυναίκας που έκανε την επίθεση και σε αυτό το στάδιο, κάθε στοιχείο θα μπορούσε να βοηθήσει.

Οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι η δράστιδα μετέφερε το βιτριόλι μέσα σε θερμός, καθώς η μεταφορά του συγκεκριμένου υγρού δεν μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε τρόπο. Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε και ένας συνεργάτης της 34χρονης. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Η μαυροφορεμένη, έφτασε με ταξί μέχρι την Καλλιθέα, άφησε τον οδηγό να περιμένει μέχρι να επιτεθεί στην άτυχη Ιωάννα και στη συνέχεια επέστρεψε στο ταξί της και έφυγε.