Βασίλης Τσεκούρας: Το πρώτο συγκινητικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο - «Χρειάζεσαι ένα θαύμα...»

Βγήκε νικητής ο δημοσιογράφος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βασίλης Τσεκούρας: Το πρώτο συγκινητικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο - «Χρειάζεσαι ένα θαύμα...»

Σήμερα το απόγευμα, ο Βασίλης Τσεκούρας θέλησε να στείλει το πρώτο συγκινητικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει πως για να επιβιώσει χρειαζόταν ένα θαύμα που του έδωσε ο γιατρός του.

Ο δημοσιογράφος του OPEN ένιωσε την Παρασκευή το βράδυ έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες, η κατάσταση της υγείας του βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Δείτε εδώ τι ανέφεραν οι σχετικές πληροφορίες.

Αυτό ήταν το πρώτο μήνυμα του Βασίλη Τσεκούρα μέσα από το νοσοκομείο

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος: «Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής.. Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις... Γιατί ενημερώνεσαι μετά...

Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα.... Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα.... Σ' ευχαριστώ απεριόριστα.....ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας.... Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα....», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Βασίλης Τσεκούρας χειρουργείο

Πηγή: athensmagazine.gr

Αυτό ήταν το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε η Χριστίνα Βραχάλη στον Βαγγέλη Τσεκούρα

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για τον Βασίλη Τσεκούρα και την περιπέτεια της υγείας του, η Χριστίνα Βραχάλη έχει σταθεί στο πλευρό του, και μάλιστα, του έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για να του δείξει την υποστήριξή της.

Η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να δείξει με μία υπέροχη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικότης λογαριασμό στο Instagram, πως μπορεί να μην μπορεί αυτή τη στιγμή να βρεθεί κοντά στον Βασίλη Τσεκούρα, ωστόσο τον σκέφτεται και του στέλνει όλη της τη θετική ενέργεια.

Να πούμε στο σημείο αυτό πως η Χριστίνα Βραχάλη αποχώρησε από το J2US, ωστόσο ο παρτενέρ της επέστρεψε σαν ζευγάρι του Μάριου Πρίαμου. Δείτε εδώ την πρώτη τους εμφάνιση.

«Κράτα γερά, φίλε μου... @v.tsekouras. Αφού ξέρεις, εμείς είμαστε Ζορό, δεν μασάμε από εντατικές και νοσοκομεία... Είμαστε όλοι μαζί σου και περιμένουμε να γυρίσεις», έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βαγγέλης Τσεκούρας εντατική