Επίθεση με βιτριόλι: Όσα αποκάλυψε η 34χρονη στους αστυνομικούς

Τι είπε η Ιωάννα για την μαυροφορεμένη;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Επίθεση με βιτριόλι: Όσα αποκάλυψε η 34χρονη στους αστυνομικούς

Τι αποκάλυψε η 34χρονη Ιωάννα στους αστυνομικούς για την επίθεση με βιτριόλι; Η ίδια κατέθεσε μέσα από το νοσοκομείο στις αρχές και όσο βελτιώνεται η κατάσταση με την υγεία της αναμένεται να δώσει σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η 34χρονη Ιωάννα δεν έχει θυμηθεί ακόμα την δράστιδα που της επιτέθηκε με βιτριόλι το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση.

Η αστυνομία δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «Η 34χρονη δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα κάποιο πρόσωπο. Πιστεύουμε όμως ότι όσο η κατάστασή της θα βελτιώνεται θα μας δώσει σημαντικά στοιχεία για τον εντοπισμό της δράστιδος.»

Τι αποκάλυψε η 34χρονη στους αστυνομικούς

Χθες, Πέμπτη 5 Ιουνίου, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας επισκέφθηκαν για λίγο την 34χρονη στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Η επίσκεψή τους διήρκεσε τρία λεπτά, σύντομη όπως και οι προηγούμενες, καθώς η υγεία της 34χρονης βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

 Επίθεση με βιτριόλι Καλλιθέα

Οι αστυνομικοί μπορεί να μην βοηθήθηκαν από την συνάντησή τους με την Ιωάννα, όμως έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα από τις σαρώσεις επικοινωνίας από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ενώ συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από τον προσωπικό και επαγγελματικό κύκλο της 34χρονης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, έχουν παρουσιαστεί κάποιες νέες πληροφορίες, χωρίς να δώσουν παραπάνω εξηγήσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, η δράστης έκανε ένα τηλεφώνημα από καρτοκινητό το οποίο δεν ήταν δικό της και δεν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά, ενώ από τη μεριά της, η 34χρονη παρέδωσε το όνομα της νούμερο 1 υπόπτου. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.