Θρήνος - Πέθανε ο Μάκης Σκλαβενίτης

Θλίψη

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θρήνος - Πέθανε ο Μάκης Σκλαβενίτης

Θρήνος με την είδηση ότι πέθανε ο Μάκης Σκλαβενίτης. Ο ίδιος έφυγε σε ηλικία 56 ετών και σκόρπισε την θλίψη στον χώρο του αθλητισμού. Ο άτυχος άνδρας ήταν εξαίρετος στις επιδόσεις του και είχε αρκετές διακρίσεις.

Επρόκειτο για έναν εξαιρετικό δρομέα που είχε καταγράψει αξιοσημείωτες επιδόσεις όπως 3.03.23 στον Μαραθώνιο Ρόττερνταμ 2017, 3.10.20 στη Βιέννη το 2016 και πολλές ακόμη. Θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση για το 2χρονο κοριτσάκι που πνίγηκε. Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

πηγή: athensmagazine.gr

Θρήνος - Πέθανε η Μέρι Πατ Γκλίσον

Θρήνος καθώς πέθανε η Μέρι Πατ Γκλίσον. Η ηθοποιός είχε γίνει γνωστή μέσα από διάφορους ρόλους της σε ταινίες και σειρές. Το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.

Η ηθοποιός Μέρι Πατ Γκλίσον, γνωστή για τους ρόλους της στα «Φιλαράκια» και στο «Μια σύγχρονη σταχτοπούτα» πέθανε στην ηλικία των 70. Η ηθοποιός πέθανε στις 2 Ιουνίου μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο της μήτρας.

Σύμφωνα με ανιψιό της, η Γκλίσον είχε ξεπεράσει την ασθένεια πριν τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, προσφάτως επανήλθε.

Μέρι Πατ Γκλίσον πέθανε

Η οικογένειά της γνωστοποίησε ότι αρχικά δεν μπρούσαν καν να την επισκεφθούν λόγω κορωνοϊού, όμως, έπειτα τη μετέφεραν σε φιλικό σπίτι, όπου και κατέληξε. Ο ανιψιός της δήλωσε στα μέσα πως «ήταν ένα πολύ αγαπητό και σεβαστό πρόσωπο στο Χόλιγουντ».

Η Μέρι Πατ Γκλίσον έχει παίξει πάνω από 170 ρόλους και το 1986 κέρδισε Βραβείο Έμι για τη σειρά The Guiding Light. Η Γκλίσον είναι επίσης γνωστή για τη συμμετοχή της στην ταινία «Μία Σύγχρονη Σταχτοπούτα», όπου υποδυόταν τη σερβιτόρα.

Επίσης, έχει εμφανιστεί και σε επεισόδιο της σειράς «Φιλαράκια».