Χαμός στη ΜΕΘ της Πάτρας - Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι

Θρήνος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στη ΜΕΘ της Πάτρας - Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι

Κανονικός χαμός έγινε στη ΜΕΘ της Πάτρας από τους γονείς του άτυχου 5χρονου κοριτσιού, που πέθανε ξαφνικά στο νοσοκομείο. Οι συγγενείς της, δημιούργησαν σοβαρό επεισόδιο στη μονάδα μπροστά στους γιατρούς προκειμένου να μάθουν τι συνέβη.

Από καρδιακή ανακοπή άγνωστης αίτιας πέθανε το πρωί της Παρασκευής ένα πεντάχρονο κοριτσάκι στο νοσοκομείο του Ρίου. Το παιδί είχε υποκείμενα νοσήματα και εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια, όπως αναφέρει στο thebest.gr ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης.

Μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και ένα εικοσιτετράωρο μετά, το παιδί κρίθηκε αναγκαίο να μπει στην εντατική όμως τελικά δεν κρατήθηκε στη ζωή. Θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση για το 2χρονο κοριτσάκι που πνίγηκε. Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

5χρονο πέθανε

Να σημειώσουμε ότι η 5χρονη υποβλήθηκε και σε τεστ για κορoνοϊό όμως βγήκε αρνητικό.

Απαντήσεις στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού θα δώσει η νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει.

Οι συγγενείς του παιδιού σοκαρισμένοι βρίσκονται στο νοσοκομείο μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί ενώ στο άκουσμα της τραγικής είδησης ξέσπασαν και επικράτησε ένταση την οποία διαχειρίστηκε αρχικά η ασφάλεια του νοσοκομείου. Οπως ανέφεραν οι πληροφορίες άτομα τα οποία βρίσκονταν έξω από την ΜΕΘ στον τρίτο όροφο του κτιρίου, άρχισαν να προκαλούν φθορές στους χώρους ενώ άμεσα από το Νοσοκομείο ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας αφού η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει.

Ευτυχώς αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σημείο και τα πνεύματα ηρέμησαν με τα επεισόδια να μην παίρνουν έκταση.

Πηγή thebest.gr

Πέρα από το 5χρονο κοριτσάκι στην Πάτρα, πέθανε και ο Μάκης Σκλαβενίτης

Θρήνος με την είδηση ότι πέθανε ο Μάκης Σκλαβενίτης. Ο ίδιος έφυγε σε ηλικία 56 ετών και σκόρπισε την θλίψη στον χώρο του αθλητισμού. Ο άτυχος άνδρας ήταν εξαίρετος στις επιδόσεις του και είχε αρκετές διακρίσεις.

Επρόκειτο για έναν εξαιρετικό δρομέα που είχε καταγράψει αξιοσημείωτες επιδόσεις όπως 3.03.23 στον Μαραθώνιο Ρόττερνταμ 2017, 3.10.20 στη Βιέννη το 2016 και πολλές ακόμη.

πηγή: athensmagazine.gr