Νίκος Χαρδαλιάς: Έστειλε μήνυμα όλο νόημα για το τριήμερο - «Παραμένει αόρατος...»

Συνέστησε την προσοχή μας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Χαρδαλιάς: Έστειλε μήνυμα όλο νόημα για το τριήμερο - «Παραμένει αόρατος...»

Το δικό του μήνυμα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θέλησε να στείλει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook.

Θέλησε με αυτό τον τρόπο να μας πει πως ο κορωνοϊός παρόλο που είναι αόρατος, υπάρχει και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Αυτό είναι το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά για το τριήμερο

«Αυτό το τριήμερο πολλοί θα επισκεφτούν τα χωριά μας, τα νησιά μας ή κάποιες από τις αμέτρητες ομορφιές της Πατρίδας μας.

Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες όπου επιβάλλεται και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός. Το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά!

Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε την μέχρι τώρα προσπάθειά μας και και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την ίδια μας την Πατρίδα...».

Νίκος Χαρδαλιάς μήνυμα για Αγίου Πνεύματος

Να σημειώσουμε πως, ξέγνοιαστες διακοπές και στιγμές με την οικογένειά του αποφάσισε να ζήσει ο Νίκος Χαρδαλιάς έστω και για δυο ημέρες μετά την άρση των μέτρων και το Youweekly.gr έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά για το τέλος της καθημερινής ενημέρωσης του

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συγκίνησε στο δημόσιο «αντίο» του. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, αποχαιρέτησε την καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, που έκανε μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, στο μακροσκελές κείμενο του έγραψε, μεταξύ άλλων, πως έκλεισε ένας κύκλος, ωστόσο, είπε πως ο ίδιος και ο λοιμωξιολόγος θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά πίσω από τις κάμερες. Δείτε ωστόσο και το αντίο του Σωτήρη Τσιόδρα.

Αναλυτικά το κείμενο του

Χθες το βράδυ, κλείσαμε με την κοινή μας συνέντευξη με τον Καθηγητή Τσιόδρα, 72 ημέρες – από τις 16 Μαρτίου – σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης. Έκλεισε ένας κύκλος ειλικρινούς επικοινωνίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους Έλληνες συμπολίτες μας σε όλη την χώρα!

Και να είστε σίγουροι ότι με τον Καθηγητή θα συνεχίσουμε καθημερινά την εξαιρετική συνεργασία μας πίσω από τις κάμερες των 18:00, παρακολουθώντας κάθε μέρα τις εξελίξεις. Παραμένει άλλωστε το δικό μας μοναδικό στοίχημα ευθύνης, που από την πρώτη στιγμή κληθήκαμε να διαχειριστούμε και να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας.

Ένας κύκλος κλείνει, αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση, παραμένουμε σε επιφυλακή, παραμένουμε συνεπείς στην τήρηση των κανόνων και των οδηγιών και παραμένουμε υπεύθυνοι στην καθημερινότητά μας.

Στην Πολιτική Προστασία δεν σταματάμε. Παραμένουμε σε απόλυτη ετοιμότητα. Πάντα έτοιμοι σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.???????? Συνεχίζουμε...

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους για όλα

Νίκος Χαρδαλιάς μήνυμα