Ζάκυνθος: Που στρέφονται οι έρευνες για τους δολοφόνους της νεαρής γυναίκας

H 37χρονη επιχειρηματίας έπεσε νεκρή στη φονική ενέδρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ζάκυνθος: Που στρέφονται οι έρευνες για τους δολοφόνους της νεαρής γυναίκας

Πάγωσε η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου με την εν ψυχρώ δολοφονία της νεαρής γυναίκας. Που στρέφονται οι έρευνες των αρχών; Οι δράστες τραυμάτισαν σοβαρά και τον σύζυγό της ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σοκ προκαλεί στη Ζάκυνθο την μαφιόζικη δολοφονία που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού) με θύμα την 37χρονη επιχειρηματία Χριστίνα Κ. Οι δράστες τραυμάτισαν σοβαρά και τον σύζυγό της ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και εκεί αναζητά η αστυνομία πιθανά κίνητρα για να κατευθύνει τις έρευνες.

Σύμφωνα με τα εως τώρα στοιχεία το ζευγάρι ήταν στο μηχανάκι του όταν ξαφνικά στον επαρχιακό δρόμο Λιθακιάς-Αγίου Σώστη, πετάχτηκαν δύο άνδρες που φορούσαν μπλε στολές και κράνη και άρχισαν να τους πυροβολούν.

Οι σφαίρες των δραστών έπληξαν θανάσιμα την 37χρονη σύζυγο του 53χρονου επιχειρηματία ενώ εκείνος κατάφερε και έτρεξε τραυματισμένος έως το σπίτι ενός φίλου του στην ίδια περιοχή όπου κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Δείτε ωστόσο και τις νέες πληροφορίες για την Μαντλίν. Γιατί οι αρχές την θεωρούν ήδη νεκρή;

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2012 και έχει ένα μικρό αγοράκι, μένει κόντα στο σημείο που δέχτηκε την επίθεση των ενόπλων δραστών ενώ ο 53χρονος επιχειρηματίας έχει άλλο ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο.

Αυτήν την στιγμή ο 53χρονος ανδρας νοσηλεύεται σε κρίσημη κατάσταση ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της αεροδιακομιδής του στην Αθήνα.

Ως ζευγάρι έχουν μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Λαγανά στο όνομα της 37χρονης ενώ τα τελευταιά χρόνια είχαν επενδύσει στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και στις υποβρύχιες καταδύσεις με δικό τους σκάφος το οποίο έφερε το όνομα της δολοφονημένης γυναίκας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας αναζητούν τα πιθανά κίνητρα των δραστών σε υποθέσεις που στρέφονται στο παρελθόν του γνωστού επιχειρηματία ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας στο νησί, με λεία 550.000 ευρώ.

πηγή: protothema.gr

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ γυναίκα

Μαφιόζικη εκτέλεση έγινε στη Ζάκυνθο με μια γυναίκα πέφτει νεκρή. Ο σύζυγός της είναι σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για την επίθεση.

Νεκρή έπεσε από τις σφαίρες που δέχτηκε μία άγνωστη γυναίκα από άγνωστους δράστες στη Λιθακιά και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού), στη Ζάκυνθο.

Ο σύζυγός της είναι σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες που πυροβόλησαν το ζευγάρι, το οποίο επέβαινε σε μηχανή, ήταν ντυμένοι αστυνομικοί. Επίσης, μια 26χρονη δολοφόνησε με μαχαιριές τον 29χρονο σύντροφό της.

πηγή: athensmagazine.gr

Νεκρή γυναίκα από πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη

Μία μεγάλη τραγωδία έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, μία ηλικιωμένη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της, στις Συκιές.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Βελδεμίρη στις 2:30 τα ξημερώματα, με την πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο με 2 οχήματα και 6 άνδρες.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χθες και σε διαμέρισμα στην Κρήτη. Δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες γύρω από το συμβάν.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο, όπως ενημέρωσε η πυροσβεστική, για την άτυχη γυναίκα όμως, ήταν αργά. Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε η πολυκατοικία, με την φωτιά να τίθεται υπό έλεγχο καθώς δεν πήρε έκταση. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Πηγή: ethnos.gr