Φωτιά σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι

Συναγερμός

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά που εκδηλώθηκε σε πρώτο όροφο διαμερίσματος πριν λίγο στο Γαλάτσι. Άγνωστα παραμένουν ακόμα τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Πυρκαγιά σημειώθηκε σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι νωρίς το βράδυ της Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 20:00, η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο Γαλάτσι, στην οδό Ευβοίας.

Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και η επιχείρηση της κατάσβεσης είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Πυροσβεστικής, δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους ανθρώπους εντός του διαμερίσματος. Να σημειώσουμε πως, πριν από λίγες ημέρες μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο, ένας άνδρας «έχασε» τη ζωή του. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Τέλος, άγνωστα παραμένουν ακόμα τα αίτια της πυρκαγιάς.

πηγή: sputnik.gr

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κρήτη

Φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμερίσματα στο Κουτσουνάρι της Ιεράπετρας στην Κρήτη, και προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση στην περιοχή. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για την πυρκαγιά.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 11.30 το πρωί, όταν ένα από δύο δωμάτια που βρίσκονταν στο ισόγειο να γέμισαν πυκνούς καπνούς, ενώ ακόμα μια φωτιά ξέσπασε και σε εταιρεία στην Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με πέντε άνδρες που μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά εμποδίζοντάς την να εξαπλωθεί.

Οι φλόγες κατέστρεψαν ότι υπήρχε μέσα σ’ αυτά τα δύο διαμερίσματα ωστόσο ευτυχώς δεν προκλήθηκε τραυματισμός, αφού δεν βρισκόταν κάποιος μέσα. Τα αίτια της φωτιάς ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

πηγή: athensmagazine.gr