Φωτιά τώρα στην Χαλκιδική

Συναγερμός στην περιοχή!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτιά τώρα στην Χαλκιδική

Φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στα Πηγαδάκια του δήμου Σιθωνίας στη Χαλκιδική πριν από λίγη ώρα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Περισσότερα σε λίγο....

Φωτιά Χαλκιδική

Δύσκολη νύχτα έζησαν στην Ζάκυνθο - Έδωσαν «μάχη» με τις φλόγες οι Πυροσβέστες

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Ζακύνθου, καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από χθες στο Ιόνιο έχουν καταστήσει δύσκολο το έργο της κατάσβεσης, που έθεσε σε πύρινο κλοιό το χωριό Μαριές.

Μάλιστα, γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, δόθηκε εντολή από τον Νίκο Χαρδαλιά να εκκενωθεί το χωριό, όπερ κι εγένετο. Τι λένε οι πήροφορίες;

Όπως αναφέρει το imerazante, άρχισε να χτυπά η καμπάνα του χωριού, οι αστυνομικοί χτυπούσαν τις πόρτες των σπιτιών και ενημέρωναν τον κόσμο, ενώ η ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Ζακύνθου, με επικεφαλής την υπεύθυνη Μαρία Μουζάκη είχε μεριμνήσει για λεωφορεία και ξενοδοχεία. Τελικά, την τελευταία στιγμή ο καιρός γύρισε και το χωριό σώθηκε...

Φωτιά Ζάκυνθος

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, ενισχύονται οι δυνάμεις στην πυρκαγιά, στην περιοχή Μαριές Ζακύνθου με 1 ελικόπτερο για τη μεταφορά πεζοπόρου τμήματος, εναέριο συντονισμό και πυρόσβεση καθώς και 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Συνδρομή από 6 οχήματα ΟΤΑ και ένα μηχάνημα έργου.

Να σημειώσουμε πως, πριν από λίγες ημέρες μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο, ένας άνδρας «έχασε» τη ζωή του. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Πηγή: Ethnos.gr

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι

Συναγερμός έχει σήμανε στην Πυροσβεστική για φωτιά που εκδηλώθηκε σε πρώτο όροφο διαμερίσματος πριν λίγο στο Γαλάτσι. Άγνωστα παραμένουν ακόμα τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 20:00, η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο Γαλάτσι, στην οδό Ευβοίας.

Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και η επιχείρηση της κατάσβεσης είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Πυροσβεστικής, δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους ανθρώπους εντός του διαμερίσματος. Να σημειώσουμε πως, πριν από λίγες ημέρες μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο, ένας άνδρας «έχασε» τη ζωή του. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Τέλος, άγνωστα παραμένουν ακόμα τα αίτια της πυρκαγιάς.

πηγή: sputnik.gr