Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

34χρονη Καλλιθέα: Βγήκε στη δημοσιότητα το πρόσωπο της βασικής υπόπτου για την επίθεση

Αυτή είναι η βασική ύποπτος

34χρονη Καλλιθέα: Βγήκε στη δημοσιότητα το πρόσωπο της βασικής υπόπτου για την επίθεση
Ενημέρωση 11.06.2020 11:18
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Την εικόνα της 35χρονης που βρίσκεται από το πρωί στα χέρια των ανακριτικών αρχών ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, με κίνητρο την ερωτική αντιζηλία, εξασφάλισε το lawandorder.gr.

Η 35χρονη Ελληνίδα, πάντως, μέχρι στιγμής φέρεται να μην έχει ομολογήσει την ειδεχθή πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν η ασφαλιστική όπου δούλευε το θύμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βασική ύποπτη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε μια τηλεκάρτα - με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί - καθώς και μια περούκα, κατοικεί στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Αυτή την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης.

Επίθεση με βιτριόλι ύποπτη μαυροφορεμένη γυναίκα

Πηγή: lawandorder.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Η περούκα και η τηλεκάρτα βρέθηκε στο σπίτι της ύποπτης γυναίκας

Ως τη βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, θεωρεί η Αστυνομία την 35χρονη γυναίκα που προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπως τονίζουν πηγές της ΕΛΑΣ. Ενώ, όπως μεταδόθηκε μέσα από το OPEN, οι αστυνομικοί βρήκαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, η οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της πριν από την επίθεση.

Η γυναίκα, η οποία είναι ηλικίας 35 ετών και προέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας, φέρεται να εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, σε πολύ κοντινή απόσταση στον χώρο εργασίας της 34χρονης.

Επίθεση με βιτριόλι μαυροφορεμένη περούκα εξελίξεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει ομολογήσει την πράξη της και συνεχίζεται η κατάθεσή της, ενώ η προσαγωγή της έγινε από το σπίτι της στο Παγκράτι, την ώρα που ξεκινούσε για να πάει στη δουλειά της. Δείτε τι είχε γραφτεί για τον πρώην σύντροφό της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίθεση με βιτριόλι: Στο «μικροσκόπιο» το δρομολόγιο διαφυγής της μαυροντυμένης

Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε στην Τατιάνα Στεφανίδου η θεία της 34χρονης - «Την έχει καταστρέψει»

Share