Επίθεση με βιτριόλι: Συνελήφθη η 35χρονη

Έκτακτο!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Επίθεση με βιτριόλι: Συνελήφθη η 35χρονη

Σε σύλληψη της 35χρονης προχώρησε η Αστυνομία για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, με τα στοιχεία να οδηγούν σε αυτήν, λίγο μετά την προσαγωγή της. Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την Ιωάννα πάντως να μη γνωρίζει τίποτα ακόμη για όσα συμβαίνουν.

Νωρίτερα σήμερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Αυτήν την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης. Παράλληλα, πρόκειται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στη φερόμενη ως δράστιδα. Αυτό είναι το μοιραίο λάθος της μαυροφορεμένης.

πηγή: athensmagazine.gr

Αποκαλύψεις για την 35χρονη: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν...»

Αποκαλύψεις για την 35χρονη φερόμενη δράστιδα και την επίθεση της στην 34χρονη έγιναν στο Open.Oι γείτονες μουδιασμένοι μίλησαν για την ξανθιά, εντυπωσιακή γυναίκα που φέρεται να με το διέπραξε την πράξη που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Στη γειτονιά της 35χρονης, η οποία προσήχθη σήμερα το πρωί ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, βρέθηκε η κάμερα του Open.

Oι γείτονες μουδιασμένοι μίλησαν για την ξανθιά, εντυπωσιακή γυναίκα που φέρεται να με το διέπραξε την πράξη που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η άγνωστη σχέση χρόνων με... ερωτικό αντίκτυπο της 34χρονης Ιωάννας με την 35χρονη κατηγορούμενη.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπαν πως η 35χρονη συζούσε με έναν άνδρα τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ ένας γείτονας της είπε πως σήμερα το πρωί άνδρες της ασφάλειας μπήκαν μπροστά της, της έκοψαν τον δρόμο και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Να σημειώσουμε πως η Αστυνομία απέκτησε "καθαρή" εικόνα της δράστιδας.

Δείτε το ρεπορτάζ:

πηγή: athensmagazine.gr