Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά είπε στον εισαγγελέα η 35χρονη φερόμενη δράστρια

Η απάντηση για την περούκα και την καπαρντίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά είπε στον εισαγγελέα η 35χρονη φερόμενη δράστρια

Στο φως της δημοσιότητας ήρθα όλα όσα είπε στον εισαγγελέα, η 35χρονη φερόμενη ως δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Τι λένε οι πληροφορίες;

Κατά ριπάς έπεσαν οι ερωτήσεις στην 35χρονη χθες Πέμπτη, για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, κατά την διάρκεια της προσαγωγής της στον εισαγγελέα όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορουμένη διατήρησε την ψυχραιμία της, αλλά οι απαντήσεις της σε κρίσιμα ερωτήματα δεν φαίνεται να έπεισαν. Οι ερωτήσεις εστιάστηκαν κυρίως στα ευρήματα που βρέθηκαν στην τσάντα και στο σπίτι της δηλαδή στην περούκα και την καπαρντίνα. Για την περούκα φέρεται να είπε ότι την προμηθεύτηκε γιατί δεν της άρεσε το χρώμα της βαφής στα μαλλιά, ενώ για την καμπαρντίνα ότι κυκλοφορούν εκατοντάδες τέτοιες και δεν είναι η μοναδική.

Καλλιθέα 35χρονη

Στο ερώτημα για ποιο λόγο απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό που έγινε η επίθεση στην 33χρονη στην Καλλιθέα, εκείνη φέρεται να είπε ότι είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της. Όσο για το παντελόνι που τακτοποιήθηκε στα βίντεο υποστήριξε ότι έχει χρονιά να το φορέσει. Για το θύμα η κατηγορούμενη φέρεται να παραδέχθηκε ότι το γνώριζε μέσω μιας ξαδέρφης της αλλά όπως είπε δεν είχαν επαφές. Στο ερώτημα εάν ζήλευε κάποιον άνδρα απάντησε αρνητικά ενώ όπως είπε δεν φοβόταν ότι είχε μπει κάποια ανάμεσα τους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία με την τηλεκάρτα από την οποία είχε γίνει το τηλεφώνημα στο ραδιοταξί καλούσε αριθμούς που στη συνέχεια καλούσε και από το δικό της κινητό τηλέφωνο με αποτέλεσμα οι αρχές να φθάσουν στο πρόσωπο της. Όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει τι συνέβη στην Ιωάννα απάντησε θετικά. Αυτό το μήνυμα έστειλε η φερόμενη δράστρια στην 34χρονη Ιωάννα.

Πηγή: ethnos.gr

Επίθεση βιτριόλι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την 35χρονη αφού επιτέθηκε στην Ιωάννα

Το Πρωινό έδειξε αποκλειστικά για πρώτη φορά, καρέ καρέ το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας, στην 34χρονη Ιωάννα, από την 35χρονη φερόμενη δράστρια.

Στο βίντεο φαίνεται η μαυροφορεμένη γυναίκα να τρέχει μετά την επίθεση, να μπαίνει στο ταξί και να εξαφανίζεται. Είχε μελετήσει όπως ανέφεραν στην εκπομπή όλες τις κινήσεις της. Η στιγμή ανατριχιάζει...

Αυτό είναι το προφίλ της φερόμενης δράστιδας για την επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη που γνώριζε χρόνια την Ιωάννα καθώς ήταν από την ίδια περιοχή στην Αιτωλοακαρνανία, ήταν ερωτευμένη με έναν άντρα.