Φρίκη στη Βούλα - Βρέθηκε νεκρή γυναίκα χωρίς τα ρούχα της

Συναγερμός από την ΕΛ.ΑΣ.

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φρίκη στη Βούλα - Βρέθηκε νεκρή γυναίκα χωρίς τα ρούχα της

Κανονική φρίκη προκαλεί η είδηση που έγινε γνωστή, σύμφωνα με την οποία, στη Βούλα βρέθηκε μία γυναίκα νεκρή στο διαμέρισμά της, χωρίς τα ρούχα της. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε μαχαιρωμένη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα βρέθηκε στο διαμέρισμά της στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα χωρίς να φοράει τα ρούχα της ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Να σημειωθεί πως μία τραγωδία σημειώθηκε και πριν από μερικές μέρες στη Βούλα, όταν μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μετά από πυρκαγιά. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

Βούλα νεκρή γυναίκα

Πηγή: athensmagazine.gr

Και στη Λαμία βρέθηκε μία γυναίκα νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της

Σοκ προκάλεσε στη Λαμία η είδηση πως 49χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Οι συγγενείς της, την καλούσαν διαρκώς χωρίς ανταπόκριση όμως, με αποτέλεσμα να πάνε να την βρουν για να δούνε τι έχει συμβεί.

Το γεγονός ότι δεν απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις των συγγενών της τους κινητοποίησε και, όταν έφτασαν στο σπίτι όπου έμενε μόνη της, ήρθαν αντιμέτωποι με το άψυχο σώμα της.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το νήμα της ζωής της κόπηκε απότομα αρκετές ώρες πριν. Η 49χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και όλα δείχνουν ότι έφυγε ξαφνικά από παθολογικά αίτια χωρίς να προλάβει να ειδοποιήσει κάποιον. Σοκ έπαθαν και στη Σκόπελο με γυναίκα που πέθανε από χτύπημα κεραυνού.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο παρήγγειλαν τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας.

πηγή: athensmagazine.gr

Νεκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε και μία νεαρή γυμνάστρια

Η 26ρονη Amy-Leanne Stringfellow βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο σπίτι της στο Γιορκσαιρ και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Η αστυνομία άρχισε να ερευνά το συμβάν και αναζητά μάρτυρες.

Οι αρχές έχουν συλλάβει έναν 45χρονο άνδρα, τον Terence Papworth, όμως δεν έχει γνωστό τι τους συνέδεε. Ο 45χρονος θα εμφανιστεί σήμερα (08/06) ενώπιον του Δικαστηρίου του Ντόνκαστερ.

Σε μήνυμα που ραγίζει καρδιές, η οικογένεια της 26χρονης έγραψε: «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες και ποτέ δεν θα φτιάξουν πραγματικά. Ήσουν όμορφη και ευγενική και ενέπνευσες τόσους πολλούς άλλους». Θλίψη προκαλεί και η είδηση για τον θάνατο της Αναστασίας Παπαθανασίου.