Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Αποκάλυψη από τον βιολογικό της πατέρα - «Δεν εμπιστεύομαι την οικογένεια που τη μεγαλώνει»

Νέα στοιχεία στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Αποκάλυψη από τον βιολογικό της πατέρα - «Δεν εμπιστεύομαι την οικογένεια που τη μεγαλώνει»

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο βιολογικός πατέρας της, έκανε μία αποκάλυψη και δήλωσε ανοικτά πως δεν εμπιστεύεται την οικογένεια που μεγαλώνει την κόρη του.

Ευτυχώς το όμορφο αγγελούδι βρέθηκε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων της Θεσσαλονίκης στην οδό Σοφούλη στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο protothema.gr ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης Μαρκέλλας, Βαγγέλης Κεσόγλου, υπογράμμισε πως θέλει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του και «να μεγαλώσει μαζί του αφού η μητέρα του έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται να μεγαλώσει και να προστατεύσει την κόρη τους».

Η μικρή Μαρκέλλα μίλησε στις Αρχές και συγκλόνισε με την περιγραφή της γυναίκας που την πήρε. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

«Είχα να κοιμηθώ τρια βράδια από την αγωνία και το άγχος μου για τη Μαρκέλλα μου. Δόξα το Θεό το παιδί βρέθηκε σε ένα πρατηρίο υγρών καυσίμων. Το βρήκε ένας κύριος, όπως μου είπαν. Το μόνο που ζητάω είναι να πάρω το παιδί κοντά μου και να μεγαλώσει με την καινούργια μου οικογένεια γιατί σε εκείνη την οικογένεια που είναι φοβάμαι πολύ και δεν τους έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη. Δεν με έχει ειδοποιήσει ακόμα κάποιος παρόλο που είμαι ο βιολογικός της πατέρας. Θα πάω στη Θεσσαλονίκη και απαιτώ να το πάρω το παιδί μου γιατί θέλω να σμίξω μαζί του» είπε μεταξύ άλλων.

Έτσι βρέθηκε η Μαρκέλλα

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη που αγνοείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης (11/06) στη Θεσσαλονίκη. Πού την εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές και τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του grtimes.gr, η μικρή Μαρκέλλα εντοπίστηκε σε πρατήριο καυσίμων επί της οδού Σοφούλη λίγο πριν τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου.

Η αστυνομία παρέλαβε τη 10χρονη.

Η 10χρονη εξαφανίστηκε ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο και από τότε εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της. Τόσο οι αρχές που ερευνούσαν το περιστατικό, όσο και εθελοντές που ήταν πρόθυμοι να παράσχουν στις αρχές οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία για τον εντοπισμό του παιδιού, προσπαθούσαν εναγωνίως να βάλουν ένα τέλος στην τρομακτική περιπέτεια της Μαρκέλλας.

πηγή: athensmagazine.gr