Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη - 14χρονη έπεσε σε φωταγωγό πολυκατοικίας

Μεγάλη αγωνία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη - 14χρονη έπεσε σε φωταγωγό πολυκατοικίας

Ένα κανονικό θρίλερ έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη όταν μία άτυχη 14χρονη έπεσε από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας της. Η επιχείρηση του απεγκλωβισμού της βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του GRTimes.gr, μία ανήλικη, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε σε φωταγωγό πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Αλαμάνας, στην περιοχή του Ευόσμου, το βράδυ του Σαββάτου (13/06).

Φρίκη προκάλεσε σήμερα και η είδηση για τον πυροσβέστη που έκοψε τον λαιμό του με αλυσοπρίονο στη Λαμία. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

Θεσσαλονίκη ατύχημα 14χρονη

Για την επιχείρηση απεγκλωβισμού κλήθηκε το ΕΚΑΒ που βρίσκεται στο σημείο και η Πυροσβεστική χωρίς να χρειαστεί να συνδράμει.

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε η 14χρονη κοπέλα που έπεσε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, η κατάσταση του παιδιού δεν κρίνεται κρίσιμη.

Πηγή: grtimes.gr

Την ίδια στιγμή, σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη διακομίσθηκε και η μικρή Μαρκέλλα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα, που μετά από 40 ώρες εξαφάνισης εντοπίστηκε το Σάββατο στις 8.40 π.μ. σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Το κοριτσάκι αναμένεται ότι θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της. Μέχρι στιγμής δεν φέρει εμφανείς κακώσεις, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει εάν έχει τραύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρκέλλα είναι ακόμη σοκαρισμένη και χρειάζεται ξεκούραση, ενώ ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων αναμένεται ότι θα σταθεί στο πλευρό της για να τη συνδράμει ψυχολογικά.

Στη συνέχεια, οι παιδοψυχολόγοι αναμένεται ότι θα επιχειρήσουν να συλλέξουν πληροφορίες για να απαντήσουν στα ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά την εξαφάνισή της. Την ίδια ώρα, ειδικοί εκτιμούν ότι η διαδικασία επούλωσης των ψυχικών πληγών της μικρής θα είναι δύσκολη. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε η Μαρκέλλα στην αστυνομία.

Η αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο ενώ βρίσκεται στη διαδικασία εντοπισμού υπόπτων για την εξαφάνιση της μικρής. Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν τυχόν κάμερες που υπάρχουν σε καταστήματα και σπίτια της περιοχής.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρίσκονται από το μεσημέρι τόσο η μητέρα της 10χρονης όσο και ο πατριός της.

Πηγή: protothema.gr