Φωτιά κοντά σε κοιμητήριο στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη αγωνία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φωτιά κοντά σε κοιμητήριο στη Θεσσαλονίκη

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής κοντά στα κοιμητήρια Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη καίει ξερά χόρτα και απορρίμματα, ενώ δεν κινδυνεύουν κατοικίες.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Μία μεγάλη φωτιά ξέσπασε και στη Ζάκυνθο και μάλιστα κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη.

Θεσσαλονίκη φωτιά στον Εύοσμο

Πηγή: voria.gr

Πυρκαγιά ξέσπασε τις προηγούμενες μέρες στον Ασπρόπυργο

Φωτιά ξέσπασε στον Ασπρόπυργο το απόγεμα της περασμένης Τετάρτης. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος για καταυλισμό που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της φωτιάς. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

​Άμεση ήταν η κινητοποίηση 25 πυροσβεστών με οκτώ οχήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος για καταυλισμό που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της φωτιάς.

πηγή: athensmagazine.gr

Φωτιά ξέσπασε τις προάλλες και σε ένα διαμέρισμα στο Γαλάτσι

Συναγερμός είχε σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά που εκδηλώθηκε σε πρώτο όροφο διαμερίσματος πριν λίγο στο Γαλάτσι. Άγνωστα παραμένουν ακόμα τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Πυρκαγιά σημειώθηκε σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι νωρίς το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 20:00, η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο Γαλάτσι, στην οδό Ευβοίας.

Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και η επιχείρηση της κατάσβεσης είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Πυροσβεστικής, δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους ανθρώπους εντός του διαμερίσματος. Να σημειώσουμε πως, πριν από λίγες ημέρες μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο, ένας άνδρας «έχασε» τη ζωή του. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Τέλος, άγνωστα παραμένουν ακόμα τα αίτια της πυρκαγιάς.

πηγή: sputnik.gr

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κρήτη

Φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμερίσματα στο Κουτσουνάρι της Ιεράπετρας στην Κρήτη, και προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση στην περιοχή. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για την πυρκαγιά.

Η φωτιά ξέσπασε, όταν ένα από δύο δωμάτια που βρίσκονταν στο ισόγειο να γέμισαν πυκνούς καπνούς, ενώ ακόμα μια φωτιά ξέσπασε και σε εταιρεία στην Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με πέντε άνδρες που μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά εμποδίζοντάς την να εξαπλωθεί.

Οι φλόγες κατέστρεψαν ότι υπήρχε μέσα σ’ αυτά τα δύο διαμερίσματα ωστόσο ευτυχώς δεν προκλήθηκε τραυματισμός, αφού δεν βρισκόταν κάποιος μέσα. Τα αίτια της φωτιάς ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

πηγή: athensmagazine.gr