Επίθεση με βιτριόλι: Τι έκανε η 35χρονη το βράδυ της σύλληψής της;

Αποκάλυψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Τι έκανε η 35χρονη το βράδυ της σύλληψής της;

Μία μεγάλη αποκάλυψη έγινε σχετικά με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα στην Καλλιθέα, μιας και είδε το φως της δημοσιότητας, το τι ακριβώς έκανε το βράδυ πριν από τη σύλληψή της.

Εξήντα καταθέσεις μαρτύρων, μιάμιση ώρα βιντεοληπτικού υλικού και πλήθος κατασχεθέντων περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Μεταξύ των αντικειμένων που κατασχέθηκαν βρέθηκε η τηλεκάρτα που φέρεται να «έκαψε» την 35χρονη κατηγορούμενη, αφού ήταν ένα από τα βήματα που ακολούθησε η Αστυνομία για να φτάσει στον εντοπισμό της.

Στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ μίλησε φίλη της 35χρονης κατηγορούμενης. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Χθες (το βράδυ πριν τη σύλληψη) ήμασταν μαζί.

Εγώ την πήρα απλά τηλέφωνο και της είπα “θα πάω στο καφενείο, αν θες να έρθεις”. Ήρθε αργότερα, εγώ ήμουν με τα παιδιά ήρθε κατά τις 22:00, κάπου εκεί νομίζω, γιατί είχε πάει για περπάτημα με μία φίλη της. Ήρθε κατά τις 22:00 και κατά τις 23:30 την πήγα στο σπίτι, την άφησα από κάτω και έφυγα. Κάποια στιγμή μας είχε πει «”Είδατε τι έγινε στην τηλεόραση;”, με την κοπέλα με το βιτριόλι, αυτό. Τίποτα άλλο δεν μας είχε πει, μόνο αυτό».

Αποκάλυψη έγινε επίσης, για το δεύτερο προφίλ που διατηρούσε η 35χρονη στο Facebook, προκειμένου να παρακολουθεί την Ιωάννα. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος της Ιωάννας Απόστολος Λύτρας, είπε ότι η προσπάθεια να παρουσιαστεί η κατηγορούμενη ως ψυχικά ασθενείς προσβάλλει εκείνους που όντως πάσχουν από κάποια ψυχική νόσο.

«Την κακία και τη ζήλια και την απαξία για την ανθρώπινη ζωήμ δεν θα την ονομάσουμε ψυχική ασθένεια, με συγχωρείτε. Έχω πληροφορηθεί ότι πρόκειται για μια απολύτως συγκροτημένη κοπέλα η οποία ήξερε ακριβώς πως πρέπει να κινηθεί , πώς να κάνει το έγκλημα», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Πρόσθεσε ότι αντιλαμβάνεται τη δύσκολη θέση του συνηγόρου της 35χρονης καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί της ωστόσο ένα άτομο φυσιολογικό με οικογενειακές και φιλικές επαφές και σταθερή εργασία, δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται έτσι εύκολα ψυχικά ασθενής.

Από εκεί και πέρα για την πορεία αποκατάστασης της υγείας της άτυχης Ιωάννας, μίλησε στην ίδια εκπομπή η Μαρία Καλοφώνου, Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στη Μονάδας Εγκαυμάτων του Θριασίου Νοσοκομείου.

«Έχουν γίνει τρία χειρουργεία, έχουν πάει καλά. Έχει αναρρώσει καλά και την άλλη εβδομάδα θα πάει στο επόμενο», τόνισε.

Η κ. Καλοφώνου εξήγησε ότι αν δεν είχε η Ιωάννα την ετοιμότητα και την εξυπνάδα να θυμηθεί ότι υπάρχει φαρμακείο κοντά, το οξύ θα μπορούσε να μείνει πάνω της και να συνέχιζε να καιγόταν, ή αν λιποθυμούσε θα μπορούσε να το εισπνεύσει και το εισπνευστικό έγκαυμα έχει τεράστια θνητότητα.

Στο ερώτημα εάν η επίθεση στην Ιωάννα θα μπορούσε να τη σκοτώσει, απάντησε «βεβαίως, δεν νομίζω ότι υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό».

Πηγή: eleftherostypos.gr

Τι έκανε στα social media η 35χρονη μετά την επίθεση με βιτριόλι

Όπως διαπιστώνεται μεσα απο την σελίδα της 35χρονης στο Facebook, η καθημερινότητα της μετά την επίθεση με το βιτριολι στην Ιωάννα που είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει ανεπανόρθωτα τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της, σημαδευοντας την για το υπόλοιπο της ζωής της, όχι μόνο δεν άλλαξε, αντίθετα, έδειξε να μην την έχει επηρεάσει καθόλου.

Έτσι στις 8 Ιουνίου, περίπου 3 βδομαδες μετά την επίθεση επισκέπτεται γνωστό μπαρ-εστιατόριο του Πειραιά μαζί με φίλες της για να διασκεδάσει και μάλιστα κάνει γνωστή την παρουσία της με check in στη σελίδα της στο Facebook.

Οι φίλες της κι άλλα πρόσωπα από το κοινωνικό της περιβάλλον δεν είχαν προσέξει την παραμικρή αλλαγή στην συμπεριφορά της 35χρονης, έστω και το παραμικρό που θα μπορούσε να κινήσει υποψίες.

"Είχε μια φυσιολογική καθημερινότητα, όπως και πριν την επίθεση" λέει στο protothema.gr πρόσωπο που συναναστρεφοταν μαζί της. " Ενδιαφερόταν μόνο για την προσωπική της ζωή, τι θα φορέσει και που θα διασκεδάσει" προσθέτει.

35χρονη βιτριόλι facebook