Θεσσαλονίκη: Δημόσια συγγνώμη από τον Νίκο Χαρδαλιά ζήτησε η παρουσιάστρια

«Δεν είμαι κακό παιδί»

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θεσσαλονίκη: Δημόσια συγγνώμη από τον Νίκο Χαρδαλιά ζήτησε η παρουσιάστρια

Δημόσια συγγνώμη από τον Νίκο Χαρδαλιά ζήτησε η παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη. Για το περιστατικό που του πέταξε ποτήρι με νερό την ώρα που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας γευμάτιζε σε εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη.

«Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού, ζητάω ταπεινά συγγνώμη από τον κύριο Χαρδαλιά για αυτό που του έκανα. Ήταν αυθόρμητη κίνηση, Θέλω να με συγχωρέσει μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γιατί δεν είμαι κακό παιδί» είπε, μιλώντας στην εκπομπή του Ραπτόπουλου.

Απαντώντας σε σχόλια για το παιδί της η κ. Κουσκούση τόνισε ότι «με ενοχλεί που λένε για το παιδί μου. Έβαλα το παιδί μου να με τραβήξει βίντεο και τον έβαλα γιατί ήξερα ότι μετά κάτι θα μου κάνουν και ήθελα να υπάρχει το ντοκουμέντο». Η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι κρατούνταν για 3,5 ώρες χωρίς να έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος, ενώ της ζητούσαν να σβήσει το βίντεο της επίθεσης.

«Μου έλεγαν άμα σβήσεις το βίντεο δεν θα σου κάνει μήνυση ο Χαρδαλιάς και εδώ έλεγα δεν θα το σβήσω», πρόσθεσε η ίδια. Δείτε εδώ την αποκαλυπτική εμφάνισή της στο δικαστήριο.

Βίντεο από το μπουγέλο του Νίκου Χαρδαλιά από την παρουσιάστρια

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο ντοκουμέντο, από τη στιγμή που η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια μπουγελώνει τον Νίκο Χαρδαλιά σε καφετέρια, φωνάζοντάς του πως είναι υπεύθυνος για την καταστροφή της Ελλάδας.

Σε αυτό φαίνεται η γυναίκα να μιλά με τον Νίκο Χαρδαλιά, οποίος καθόταν σε τραπέζι με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία φαίνεται να κυλούσε ομαλά, η Θεσσαλονικιά του ρίχνει ένα ποτήρι νερό, το οποίο στη συνέχεια πετά με δύναμη στο πάτωμα με αποτέλεσμα να σπάσει.

Υπενθυμίζεται ότι η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, μετά και τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Η δίκη της 44χρονης αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο.

Νίκος Χαρδαλιάς μπουγέλο

Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το ψυχιατρικό νοσοκομείο το Σάββατο. Θυμίζουμε πως η 44χρονη οδηγήθηκε εκεί την Τετάρτη, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ΨΝΘ) έπειτα από ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον για «λόγω και έργω εξύβριση» και για «απειλή».

Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, μετά και τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, απ’ όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί την 12η Ιουνίου. Το δικαστήριο ήρε την κράτηση της αλλά, με εισαγγελική διάταξη, οδηγήθηκε στο ΨΝΘ για 48ωρη νοσηλεία.

Πηγή: iefimerida.gr