Βρέθηκε κοκαΐνη στον οργανισμό της 10χρονης

Σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βρέθηκε κοκαΐνη στον οργανισμό της 10χρονης

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της απαγωγής της μικρής από τη Θεσσαλονίκη, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεών της, έδειξαν πως βρέθηκε μέχρι και κοκαΐνη στον οργανισμό της, η οποία είχε χορηγηθεί από τους απαγωγείς.

Αδιανόητο αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα. Στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στη 10χρονη διαπιστώθηκε ότι μεταξύ άλλων της είχε χορηγηθεί κοκαΐνη! Παράλληλα στις ίδιες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως στη μικρή είχε χορηγηθεί και πολύ βαρύ ηρεμιστικό που χρησιμοποιείται πολλές φορές σε «βαριές» περιπτώσεις.

Μαρκέλλα απαγωγή

Δείτε αναλυτικά τι λένε όλες οι πληροφορίες για την άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα που φαίνεται να είναι από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Στο μεταξύ εντείνονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της μυστηριώδους γυναίκας που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα από την Κάτω Τούμπα και την κράτησε επί 44 ώρες πριν την αφήσει κοντά σε βενζινάδικο της Καλαμαριάς, όπου βρέθηκε από περίοικο.

Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται και εκτός Θεσσαλονίκης καθώς, σύμφωνα με πηγές των διωκτικών Αρχών, εξετάζεται η εκδοχή η γυναίκα αυτή να βρίσκεται σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διέφυγε μόλις απελευθέρωσε την ανήλικη.

Το πρόσωπο που αναζητούν οι Αρχές φαίνεται ότι προέρχεται από το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και είναι γνωστό στην οικογένεια. Η 10χρονη Μαρκέλλα, μάλιστα, αναγνώρισε την κοκκινομάλλα που φέρεται να την απήγαγε, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

Ακόμη ο αδερφός της Μαρκέλλας πέρασε την πόρτα της Εισαγγελίας Ανηλίκων το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου, θέτοντας και ζήτημα επιμέλειας της μικρής Μαρκέλλας. «Ετοιμάζουμε μία αίτηση. Θα γίνει έρευνα για το περιβάλλον και προτάσσουμε εκείνο το σπίτι το οποίο ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, το οποίο είναι το σπίτι της γιαγιάς. Ζητήσαμε άδεια να την επισκεφτούμε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες.

Ο αρχικός μας στόχος είναι η ηρεμία του παιδιού, η ψυχική του αποκατάσταση και η αποδοχή της όποιας πραγματικότητας» είπε η συνήγορος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου λίγο μετά την έξοδό της από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα καθώς πρόκειται για ένα ανήλικο κοριτσάκι. Όλα πρέπει να γίνονται με μυστικότητα μέχρι να τελειώσει η διαδικασία της προανάκρισης μέχρι την ανάθεση της επιμέλειας εάν τυχόν εγκριθεί κατάλληλο το περιβάλλον της μητέρας».

Πηγή: ethnos.gr

Ο αδελφός της 10χρονης Μαρκέλλας διεκδικεί την επιμέλειά της μετά την απαγωγή

Την επιμέλεια της μικρής Μαρκέλλας διεκδικεί ο 26χρονος αδελφός της Χρήστος ο οποίος πριν από λίγο έφτασε στου δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να υποβάλει σχετικό αίτημα στην εισαγγελέα ανηλίκων.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος του αδελφού της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου πριν από λίγο υπήρχε ακρόαση από την εισαγγελέα ανήλικων που συνοδεύτηκε από μεγάλη συζήτηση και ετοιμάζεται αίτηση για την επιμέλεια της μικρής αν τυχόν δεν κριθεί κατάλληλο το περιβάλλον της μητέρας.

Όπως είπε «θα γίνει έρευνα για το οικογενειακό περιβάλλον. Προτάσσουμε πάνω από όλα εκείνο το σπίτι που ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, που είναι το σπίτι της γιαγιάς». Επιπλέον, η κ. Ανάσογλου πρόσθεσε πως «ζητήσαμε άδεια να την επισκεφτούμε στο Ιπποκράτειο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν».

Η 10χρονη Μαρκέλα φέρεται να αναγνώρισε την γυναίκα που την άρπαξε και την απήγαγε. Πολλές σκοτεινές πτυχές φέρεται να κρύβει η υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης.