Πάτρα: Κάγκελο καρφώθηκε στον λαιμό 12χρονου

Μετά από πτώση

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πάτρα: Κάγκελο καρφώθηκε στον λαιμό 12χρονου

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ, στη Πάτρα, νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης, έπειτα από πτώση 12χρονου από ύψος και τραυματισμό του στον λαιμό από κάγκελο στο οποίο βρήκε κατά το πέσιμο του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:30 στα Δεμένικα, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί έπεσε από ύψος με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω σε κάγκελα και να τραυματιστεί στο λαιμό.

Αρχικά, έφτασε στο σημείο διασώστης με μηχανή του ΕΚΑΒ, ο οποίος έκανε τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία.

Στη συνέχεια έφτασε στο σημείο μονάδα με γιατρό που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Καραμανδάνειο. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει ελεγχθεί η αιμορραγία.

«Η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή και το ίδιο βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Έχει ένα διαμπερές τραύμα καθώς κάγκελο καρφώθηκε στον τράχηλο της καρωτίδας του. Στη συνέχεια θα υποβληθεί σε χειρουργείο για να καθαριστεί η περιοχή που υπάρχει το τραύμα» αναφέρει στο thebest.gr ο Διοικητής του Καραμανδανείου Παύλος Αθανασόπουλος. Φρίκη ωστόσο προκάλεσε και η σύλληψη γιατρού που ευθύνεται για τον θάνατο δυο παιδιών.

Πηγή: Tempo24, thebest

Σοκ στην Πάτρα: 10χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Μια νέα είδηση για ένα θλιβερό περιστατικό στην Πάτρα προκαλεί σοκ το πρωί της Μ.Παρασκευής αφού ένα 10χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές της Πάτρας για τον εντοπισμό οδηγού φορτηγού αυτοκινήτου που σύμφωνα με την αστυνομία τραυμάτισε κι εγκατέλειψε αβοήθητο μες στη μέση του δρόμου ένα 10χρονο κορίτσι. Η Τροχαία Πατρών έχει οργανώσει σχέδιο για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που άφησε το κοριτσάκι κι έγινε «καπνός».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας που αναζητείται, οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε το 10χρονο κορίτσι, που κινούνταν πεζό και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Αμέσως μετά περίοικοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στο άτυχο κοριτσάκι, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και η 10χρονη διακομίσθηκε στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει ευτυχώς ελαφριά τραύματα.