Φρίκη στις Σέρρες - Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος σε αρδευτικό κανάλι

Ανείπωτη τραγωδία - Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρίκη στις Σέρρες - Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος σε αρδευτικό κανάλι

Νεκρό σε αρδευτικό κανάλι εντοπίστηκε βρέφος ενός έτους στην Ηράκλεια Σερρών. Επίσης, τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος μόλις δύο μηνών, που κατέληξε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Δεν είχε δηλωθεί και υπάρχει πρόβλημα με την ταφή του.

Στις 00:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σήμανε συναγερμός στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας, όταν συγγενικό πρόσωπο του μικρού παιδιού δήλωσε την εξαφάνισή του, από το σπίτι στο οποίο έμενε όπως αναφέρει το thestival.gr.

Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες εντοπισμού του και σήμερα το πρωί στις 09:00 εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε κοντινή απόσταση από την οικία του, σε αρδευτικό κανάλι, στην περιοχή της Ηράκλειας Σερρών. Το άτυχο βρέφος ηλικίας ενός έτους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επιμέλεια του βρέφους είχε συγγενικό του πρόσωπο μιας και οι Ρομά γονείς του είναι φυλακισμένοι. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών.

Ασύλληπτη τραγωδία: Βρέφος που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας πέθανε από μηνιγγίτιδα!

πέθανε βρέφος στις Σέρρες

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε όταν βρέφος 9 μηνών από την Λέσβο που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην Αθήνα, πέθανε από μηνιγγίτιδα.

Το άτυχο μωρό, κατέληξε λίγες μόλις ώρες μετά την άμεση διακομιδή του, το Σάββατο. Το βρέφος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας, εσπευσμένα από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου είχε μεταφερθεί αρχικά.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν ήδη επιβαρυμένη. Οι γιατροί που το εξέτασαν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον ιό της μηνιγγίτιδας και συνέστησαν την άμεση μεταφορά του παιδιού στην Αθήνα.

Ο τύπος της μηνιγγίτιδας δεν έχει ταυτοποιηθεί, ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα φαίνεται να είναι τύπος Β, ο οποίος δεν εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού.

Το πεντάμηνο βρέφος που εξέπνευσε έχει δίδυμο αδερφάκι, το οποίο μεταφέρθηκε και αυτό στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.