Αποκάλυψη από τον Αλέξη Κούγια για την 10χρονη: «Πρόκειται για...»

Όλα όσα είπε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αποκάλυψη από τον Αλέξη Κούγια για την 10χρονη: «Πρόκειται για...»

Αποκάλυψη από τον Αλέξη Κούγια για την 10χρονη , λέγοντας πως πρόκειται για μια σπάνια υπόθεση. «Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα».

Για μία «σπάνια υπόθεση στα χρονικά της Ελλάδος», μίλησε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας ενώ εξέφρασε την άποψη ότι σε αυτή εμπλέκεται κύκλωμα. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής του 10χρονου κοριτσιού από την «κοκκινομάλλα», με την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα να φέρνει στο φως το διαμέρισμα που κρατούσε η 33χρονη το 10χρονο κορίτσι. Παράλληλα, στο φως ήρθε και το πρόσωπο της κατηγορούμενης.

«Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας τον ΑΝΤ1 και τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο».

Ο γνωστός δικηγόρος χαρακτήρισε «τιμή» την ανάληψη της υπόθεσης και ξεκαθάρισε ότι, «δεν υπάρχει καμία σκιά πάνω από την οικογένεια, ούτε τη μητέρα ούτε αυτό τον αδελφό που προσπαθεί να πείσει όλη την κοινωνία ότι υπάρχει περιβάλλον».

Σχετικά με τυχόν επαφές με την 33χρονη και την οικογένεια, είπε πως, «δεν υπήρχε καμία σχέση, στην παλαιά κατοικία ήταν γείτονες».

«Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε αναλυτικά τι λένε όλες οι πληροφορίες για την άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα που φαίνεται να είναι από το οικογενειακό της περιβάλλον.

πηγή: athensmagazine.gr

Απαγωγή 10χρονης: Με σκυμμένο το κεφάλι και κουκούλα στα δικαστήρια

Φορώντας κουκούλα και με σκυμμένο το κεφάλι, ώστε να μην φανούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της έφυγε από το δικαστικό μέγαρο η 33χρονη η οποία κατηγορείται για την υπόθεση της απαγωγής της δεκάχρονη Μαρκέλλα.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε σήμερα στα δικαστήρια για να δώσει συμπληρωματικά στοιχεία. Κατά την έξοδο της, η «κοκκινομάλλα» - που μετά τις μαρτυρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τα χαρακτηριστικά της φέρεται να κούρεψε γουλί τα μαλλιά της- προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες, μπήκε σε περιπολικό, όπου μέσα υπήρχε και αστυνομικός σκύλος.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της η Eισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου, άσκησε χθες ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό).

Ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας δήλωσε από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ότι η 33χρονη«δεν δέχεται τις κατηγορίες της αρπαγής και του βιασμού» και ότι «δέχεται μόνο το αδίκημα της ασέλγειας».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κατηγορούμενης «η πραγματική πρόθεση» της ήταν «να την φιλοξενήσει, να τη φροντίσει, να την περιποιηθεί διότι, όπως μου είπε, η ανήλικη ήταν ατημέλητη και υπήρχαν πολλά προβλήματα σε ό,τι αφορά τη συμβίωσή της ιδιαίτερα με τον πατριό της».

Βίντεο: seleo.gr

Πηγή: iefimerida.gr