Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στην Αγία Τριάδα

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στην Αγία Τριάδα

Νεκρός εντοπίστηκε τα μεσάνυχτα άντρας αγνώστων στοιχείων στη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Αγίας Τριάδας του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. Τι λένε οι πληροφορίες;

Όπως ανακοινώθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ο άντρας ήταν ηλικίας περίπου 60 ετών, αναστήματος 1,85, άρτιας σωματικής διάπλασης, αδύνατος, με οβάλ πρόσωπο και καστανά μαλλιά με γκρίζους κροτάφους.

Φορούσε κοντό μπλουζάκι τύπου πόλο μάρκας «KAPPA», βερμούδα καρό χρώματος πράσινου-μπλε και μαύρη δερμάτινη ζώνη. Επίσης, ανευρέθηκαν παντόφλες μαύρου χρώματος. Το πτώμα του φυλάσσεται στο νεκροθάλαμο «ΑΧΕΠΑ».

Θεσσαλονίκη νεκρός άνδρας

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης καλεί όσοι γνωρίζουν κάτι για το άτομο αυτό, ή έχουν κάποιες πληροφορίες γι’ αυτό, ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο τηλέφωνο: 2313-325800 ή κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2313-325870-2 (Γρ. Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης). Φρίκη επικράτησε και στην Κρήτη με πτώμα γυναίκας που βρέθηκε. Τι λένε οι πληροφορίες για την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε; Δείτε εδώ.

Πηγή: protothema.gr

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη - Εντοπίστηκε 20χρονος

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ αλλά και Πυροσβεστική, για έναν 20χρονο που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή του Αγιοφάραγγου, στο νότο του Ν. Ηρακλείου, κοντά στην Μονή Οδηγήτριας. Η τραγωδία που σημειώθηκε είναι ασύλληπτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το cretalive.gr, τον άτυχο νέο εντόπισαν άλλοι λουόμενοι και κάλεσαν σε βοήθεια. Λόγω του δύσβατου της περιοχής ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ, προκειμένου να βγάλουν τον 20χρονο στην παραλία.

Στο σημείο βρισκόταν γιατρός, ο οποίος ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον νεαρό, αφού είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Ωστόσο, θρήνο προκάλεσε και ο θάνατος της γυναίκας που έπεσε στο κενό από το λόφο του Στρέφη.

Πηγή: iefimerida.gr