Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πανελλήνιες 2020: Αυτά είναι τα θέματα σε Φυσική και Λατινικά

Δείτε τα αναλυτικά

Πανελλήνιες 2020: Αυτά είναι τα θέματα σε Φυσική και Λατινικά
Ενημέρωση 22.06.2020 10:31
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Σε Φυσική και Λατινικά εξετάστηκαν σήμερα 22/6 στις Πανελλήνιες 2020, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, ενώ αύριο αναμένεται να πάρουν την σκυτάλη και τα ΕΠΑΛ. Δείτε τα θέματα που έπεσαν.

Συγκεκριμένα σήμερα, όσοι ανήκουν στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας εξετάστηκαν στο μάθημα της Φυσικής (νέο και παλαιό σύστημα), ενώ οι υποψήφιοι της Ομάδας Ανθρωπιστικών Σπουδών, με το παλαιό σύστημα εξετάστηκαν στο μάθημα των Λατινικών.

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στην Φυσική (ΓΕΛ, νέο σύστημα)

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στην Φυσική (παλαιό σύστημα, ημερήσια)

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στα Λατινικά (εσπερινά ΓΕΛ)

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στα Λατινικά (ημερήσια ΓΕΛ)

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στα Λατινικά (εσπερινά ΓΕΛ)

Πανελλήνιες 2020 Φυσική και Λατινικά

Δείτε ωστόσο εδώ, τις απαντήσει σε Κοινωνιολογία και Βιολογία.

Πανελλήνιες 2020: Οι απαντήσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Οι απαντήσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία για τις Πανελλήνιες 2020 είναι οι παρακάτω. Το κείμενο που κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020, μέσα σε 350 λέξεις το πολύ, θα πρέπει να αντανακλά την προσωπική τους εμπειρία.

Πρεμιέρα για τις Πανελλήνιες 2020 σήμερα, με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, με τους υποψηφίους να καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα και να γράψουν έκθεση σε θεματολογία που περιστρεφόταν γύρω από την ανάγνωση βιβλίων.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020, τόσο οι εξεταζόμενοι με το παλιό σύστημα όσο και με το νέο, στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (δείτε τα θέματα εδώ) κλήθηκαν να αναπτύξουν τη σχέση τους με την ανάγνωση βιβλίων και τον ρόλο της στη γενικότερη διαχείριση του προσωπικού τους χρόνου.

Το κείμενο που κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020, μέσα σε 350 λέξεις το πολύ, θα πρέπει να αντανακλά την προσωπική τους εμπειρία και να έχει τη μορφή κειμένου, του οποίου θα γινόταν ανάρτηση στο ιστολόγιο του σχολείου τους.

Επιπλέον, το θέμα της έκθεσης στις Πανελλήνιες 2020, αλλά και οι ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιοι βασιστηκαν σε τρία κείμενα (δείτε τα κείμενα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020 εδώ)

Το πρώτο ήταν ένα διασκευασμένο κείμενο του συγγραφέα Θεόδωρου Γρηγοριάδη, που έχει δημοσιευθεί στον ημερήσιο Τύπο. Το δεύτερο ήταν ένα δοκίμιο του συγγραφέα, μεταφραστή και εκδότη Κώστα Ε. Τσιρόπουλου, το κείμενο «Γράφειν», που ανήκει στη συλλογή δοκιμίων «Η Μόνωση ως Συνομιλία» (2003). Το τρίτο ήταν ποίημα του Τίτου Πατρίκιου από τη συλλογή «Σε βρίσκει η ποίηση» (2012).

Πανελλήνιες 2020: Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, οι απαντήσεις

Τα φροντιστήρια Πουκαμισάς, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με ταχύτητα απάντούν στα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020. Ακολουθούν οι πρώτες ενδεικτικές απαντήσεις για τη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία των Πανελληνίων 2020 με το Νέο Σύστημα.

Δείτε τις απαντήσεις εδώ

πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καρέ - καρέ οι κινήσεις της 35χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι

Θρίλερ στην Ξάνθη - Θετική στον κορωνοϊό μαθήτρια

Share